Ska man orka skriva nått?

Öm, fredag idag... Inte för att jag tror att det kan ha undgått nån, då de flesta av människor oavsett smarthet, ålder, och kön ständigt tycks ha en extremt stor längtan efter just fredagen och allt vad den innebär (och inte innebär!). Hos vissa är den där längtan så stor att det nästan är ohälsosamt. Medans vissa nästan verkar ledsna då vi går ut och gör helg. Höhö.
Anyway, helgen! Planerna är stora och tiden liten. Men det som ska försökas hinna med är;
ett finbesök ikväll av pojken i mina drömmar (ja du!), våffelfika med chicksen imorgon at my place, vilket självklart följs av utgång med ovan nämda, råplugga italienska, råplugga småföretagande, råläsaut(?) engelskabok, och förhoppningsvis en sväng in till stan. Jag behöver stuff!

Måtte tiden vara tillräcklig! Lika så vädret, inga fler bakslag nu!
Peace out. 

t

Ingen har väl missat den tyska isbjörnen Knut?! Och för oss German-people,
läs bloggen här!

Hej jag heter Cecilia o jag gillar att dela med mig av mina msn konversationer.

 Ge aldrig ut lösenord eller kreditkortsnummer i en konversation med snabbmeddelanden.


Clara säger:

Clara ger dig en jävla fet vibb

CECILIA säger:

Cecilia fet hajar läget och ger en ännu sjukt mkt större vibb tillbaka (mitt i fejan till och med!)

Clara säger:

osch

Clara säger:

du

Clara säger:

maliet du skickat.... i dont get it

CECILIA säger:

what?

CECILIA säger:

vad är det du inte gettar?

CECILIA säger:

jag får sånna spam saker till min mejl heeela tiden

CECILIA säger:

ser jag ut som om jag vill ha en större snopp eller?!

Clara säger:

men jag hittade ingenting

Clara säger:

jag ahde ingen länk

CECILIA säger:

shit e det sant?

CECILIA säger:

tette hade ju en...

Clara säger:

nuuuuu

Clara säger:

hahahaha

CECILIA säger:

hahaha told yaa

CECILIA säger:

grooose

Clara säger:

verkligen

Clara säger:

rakhuveln är uppfunnen liksom


I'm sensing summer


OMG BIG TIME!!!!

Sofie det lilla äcklet är i Bryssel över helgen. Kul för henne liksom, 16 årsgräns så långt ögat når, en kusin som kan området och en mamie som kan liknas med en taxichaffis.
Och som om inte detta räcker för att få mig grön av avund så får jag ett sms mitt i natten som berättar för mig att lilla Sofie för tillfället befinner sig på en av bryssels hetaste klubbar  i n n e  på vip rummet tillsammans med fucking
P DIDDY  o c h  SIENNA MILLER!!!

Varför varför varför är inte jag i Bryssel?!?!


Hets

Blogg.se krånglar alltid alltid alltid. Man blir så trött. Den här veckan är nått som också varit trött.
Ledig fram tills igår, rivstart med en lektion. PUUH! Tät följd utav idag då jag haft en lektion hittils.
Inte lätt inte. Sitter hemma nu, orkade inte vara kvar i skolan o göra inget. Så snart kommer mamie o hämtar mig så ska vi åka o käka litegrann.
Sen back to school, en lektion kvar innan uppspelningsprovet på musiken. Aah, hur ska det gå? Spännande...
Idag blir det iofs ganska så hetsigt, efter skolan ska jag till salongen o fixa ögonfransarna och ögonbrynen, sen ännu mer hets tillbaka till centrum o vara tränare för mina kids. Yaay, can't wait to see 'em... NOT.
Sen vid 19.00 ska jag vara på stadsteatern, hinner jag hem om...? o se nån grej med papie o Phill. Kommer faktiskt inte ihåg vad det var vi skulle se... Öm, måste nog kolla det där.
Jaja torsdag idag meaning full fart mot helgen! Igen.. var det inte helg nyss? Det går så fort! Men jag klagar inte. Got to go, ses!

"Find your inner princess"

Känns lite tråkigt att den enda som komenterar på min blogg är bortrest... :( Men men.. Snart är hon hemma!
Såg några bilder nyss och blev så grymt inspererad till att göra om lite på mitt rum! Kankse badrummet också om jag ändå är i farten? YEEY, jag tänker typ vitt, rosa och rosa!
Fullt med blommor ska det vara och levandeljus i små söta hållare i överflöd! Jag ser det framför mig, det kommer att bli så bra!
Ledorden blir; gulligt, vitt och personligt! Massa tavlor ska det vara också! Små sånna. Köpte ju faktiskt en i Brazil, vart tog den vägen liskom? Hm.. tjaa nu vet jag vad jag ska göra de närmsta dagarna! Kankse ska jag måla om till och med! Haha... jaa vad taggad jag blev på det här nu.
Later mates

NÄ NÄ FÖR BLÄ BLÄ!

32562-905

"...Ich liebe alcohol!!"

Kul kväll igår. Helt klart, hittade en att vara tyska med. Haha. Hade ju träffat världens skönaste Carro innan men nu när vi hittat våra tyska band har vi nått som tjaa inga utav de andra där hade.
Deutsch deutsch deutsch!!!!
Hetsade ju runt som fan igår för o hinna allt. Vilket inte underlättades utav att mobilen låg hemma...
Och jag är avis på Sofie och alin som ska servera på nån 40-årsfest ikväll. En fest med bond tema. Fett kul (FK) jag vill också göra det.
Men men... Tror det lutar åt att jag ska på modevisning ikväll, och efterfest sen. Men man vet ju aldrig.

Rock on duudes

Mi scusi

Har fått lite skit för att de senaste inläggen varit i anningens otrevlig ton. Jag håller helt och hållet med. Men det är så jag kännt de senaste dagarna och eftersom jag inte orkar gå runt o vara sur i skolan o så tar jag ut det på bloggen. Snabbt, effektivt, och det ger de bästa av resultat.
Ni borde testa nån gång.
Finns så mkt som rör sig inne i mitt tonårshuvud så för att få lite struktur på det hela är det bra att bara få ur sig det.
Maan that feels good.
Var på gymmet och gymmade idag. Kändes bra. Första gången på 3 veckor tror jag. Vilket iofs kändes mindre bra. Men men nu är det lång helg för min del och förhoppningsvis blir det lite mer träning då.
Men nu! Party, wooho!
Har inte varit ute sen Åre.. Börjar bli lite rastlös. Men men! Ses i natten lovers.

Hello handsome...

image159

"Getting angry dosen't solve the anger"

Har börjat om flera gånger nu. Vet inte hur jag ska formulera mig. Brukar inte hända. Så mkt tankar så lite tid. Varför sur? Nej vadå jag är inte sur... Så trött på alla de där. Kan de inte bara inse läget o gå o dö eller nått? Och det dumma är att jag får verkligen inte tänka så. Det är dåligt, mkt dåligt. Men orka vara bra.
Känns som om man är tillbaka på mellanstadiet. Och där vill man inte vara. Helst vill man bara glömma. Radera.
Men vad är problemet? Vad är det jag har missat. Är det ett freak. är jag det? Antagligen. Men vad fan!
Vad är det alla tänker på? Skratta bakom rygg. Ligg i nu va.
Varför blir det alltid såhär.... Vill ju inte. Vet inte. Har ingen kontroll över öäget längre. Det har spårat. Jag har spårat. Kan man få kakan utan att äta den? Brukar vilja ha allt. Menj ag vet inte längre. Vet ingeting. Varför krångla? "Metallica-Sad but true" Bra grejer. Inte mkt utav den katigorin just nu. Vet att dte inte ska vara så DET ÄR JU VÅR CECILIA!
Och alltid "ta det med en klackspark va fan, du är ung chilla lite, snorta lite! var inte så seriös DET LÖSER SIG" Jo men visst. Ta det lungt nu... Men om jag vill vara seriös? Men inte kan? Vet inte hur...? Jag kan inte, kan du? HJälp mig? Tyst. För i helvete... Det gäller o veta vad som är vad. Och när man ska veta vad som är vad. det är en fråga om tajming. men mest hatar jag nog er. er. er. er. Er. Er. er. Få en att känna sig helt värdelös. Som om du vore den sista på jorden skulle jag ändå inte nes kunna drömma om att prata med dig än mindre titta åt ditt håll. Det brukar inte vara samanhängande. Skriver det här för mig själv inte för att ni gillar läsa det. Inte just nu iallafall. Kan göra det en annan dag. Den dagen då gurras hår på benen börjat växa och då  gluggen inte har en glugg och då solen inte kommer upp. Så skit ner dig och dig och dig! Men mest du. Livskris.

"Getting angry dosen't solve the anger"

Har börjar om flera gånger nu. Vert inte hur jag ska formulera mig. Det är för jobbigt. Klart att det går och leva med. Men varför kan det inte bara vara lätt ibland? Kankse inte jämt, men nån helvetsgång kan det väl vara det? Det är inget som syns utåt. Och just nu verkar det vara det som är felet. Vill få dom att förstå. Vill att du ska förstå. Måste man hålla på så? Känns som om man är tillbaka på mellanstadiet. Och vem fan gillade den tiden?!
Hatar den känslan.
I-landsproblem or whatever men eftersom jag reagerar är det ändå viktigt. Men läs inte om inte. Vad är det jag har missat?
Jag måste ju ha missat nått... Vad är det alla vet som jag inte vet? Skratta bakom rygg. Fast det syns, på hela dig. Låt mig vara bara. Om jag ber dig låta så visst. Går det att få kakan utan att äta den? Låt mig vara annars.... "Metallica-Sad but true" Bra skit just nu. Så jävla mkt skit just nu. Fattar inget va? Nä skit i det då. Stod om löttinge i svenskan idag. STORT framsteg. Once in a lifetime grej. Hoppas går ju, men vem fan orkar?
Borde inte känna såhär. Men jag gör inte det. Ena sekunden sitter jag här o skriver skitrad efter skitrad nästa sekund suddar jag ut det.
Hur får man reda på vad man vill med allt? Visst visst 'ta det inte så seriöst, du är ung för fan' jo tackar jag vet. Men ibland känns det bara så fuckat att hålla på med saker som man inte behöver bry sig så mkt om.
Jag kanske vill det? Men om jag inte vet hur man gör då? Eller om jag inte kan vara seriös? Livskris.


Fucking pissed

Omg jag är så irriterad idag... det började som en riktigt härlig dag alla var glada som bara den och solen sken. Man kunnde riktigt känna våren och bla bla bla.
Sen så kom småföretagar lektionen (andra för dagen... jaa som sagt det varade inte så jävla länge..) och med den kom problemen. Och efter det har det bara gått utför.
Åker in till stan, yes min mattelärare sms o säger att lektiionen är inställd pga att han har fått förhinder. Jaahapp.. Då var det bara att sätta sig på tåget igen och åka tillbaka ut på landet.
Sen blir jag bara så sjukt irriterad att jag inte finner ord. Man gör inte så! Och nu menar jag inte matteläraren. Fan har du inte blivit uppfostrad ordentligt?!
Och nyss delade min kära mor med sig av faktan att jag haft död på en pärla. Ja du läste rätt. Jag har dödat en pärla, en äkta. Sånna ska det inte gå att ta död på.
Vadå hej jag kan lyckas med allt o lite till?! Känns fucking great.
Börjar känna en enorm stess inför allt vad körkortsteori heter. Så har folk tydligen börjat köra en massa med läraren. Gaah!

Peace out

TA TILL

I'm fucking pleased with my body

Dagens

Dagens jobbigaste: Helt klart bokföringen, why oh why?
Dagens roligaste: Clara, tack för att du delar med dig utav all skit som finns inne i ditt blonda huvud.
Dagens godaste: 7-11's latte och deras american cockie.
Dagens goda gärning: Lämnade min plats till en gammal skrynklig sak på bussen. 
Dagens brain fuck: Hoppade på tuben åt fel håll, what the..?!
Dagens stackare: Johan, killen har ju blivit sjuk! (Yes, jag har självfallet dragit mitt strå till stack(ar)en xD )
Dagens komplimang: "Vad fin du är idag Cecilia! Det riktigt lyser om dig!" Aaw, tackar tackar!
Dagens längtan: Många! Prison break, ledig måndag-tisdag, träffa Tessie på fredag etc etc.


jfg

<3

11/3

Idag har varit en sån där härlig dag då vi gick upp ur sängen långt efter lunch, kollat tvn, ätit skitmat och gått i myskläder hela dagen. Inte ett bekymer så långt ögat kunde nå. Utanför dörren var inte ens att snacka om, även fast Sofie ringde och gjorde ett fint försök.
Dock börjar jag nog känna nu att det finns en del att ta itu med inför veckan... Såsom info&lay prov imorgon, glugg-läxor i massor också till imorgon, fet grej på italienskan (var det vanlig läxa också? Crap...) även det till imorgon och så är det ju dom där engelska uppgifterna som bara ligger och gör sig påminda i en hög på golvet..
Suck, yea so much for that lovely day... I'M FUCKING BACK

peace

ps. Det ryktas om att
hon har fått gult hår... Så jag röstar för att hon inte får sitta vid vårt bord tjaa... DE NÄRMSTA MÅNADERNA?! Nån som röstar mot? ds.


Åre pics

 Emma och David på Wersan

 Sofie, Emma och jag med våran militär-rull-vagns-grej

 Malle Ball och Sofie leker söta och lyckas

 Marmelad Orkestern på Bygget

 Emma gör sitt (nej det är ingen dusch..)

  Emma och jag leker söta och misslyckas

OMG

Det var en gång två små prinsessor som bodde i landet långt bortanför molnen och regnbågen, där där solen alltid sken och myggorna inte ville ge myggbett (Sverige).
Den ena flickan var söt som socker, klyftig som få och hade långt blont prinsess hår ner till fötterna, hennes namn var Lady Threes. Men alla kallade henne för threes (Therese).
Den andra flickan var minst lika söt, men kanske inte riktigt lika klyftig men hon var stark som en björn och hade ÄNNU längre hår. Hennes namn var Lady Sis. Men dem flesta kallade henne för tjaa... Lite olika saker (jag).
En dag när Lady Threes och Lady Sis satt inne i sitt slott (Täby Centrum) och borstade håret och åt chocklad praliner (sushi) så rätt som det var kom de på att Lady Sis inte hade några hål i öronen. Med andra ord hon hade ingenstans att sätta alla (?) de diamantörhängen som hon fick utav sina beundrande prinsar (Mamie? Papie?) som kom till slottet för att fria (Erhm..) till henne varje dag.
Så de gjorde slag i saken och 10 minuter senare hade Lady S små små blänkade stjärnor fast satta i sina små söta öron (sant).
Och så levde dom lyckliga i alla sina dar!


EGO

Jag har under en längre tid funderat en hel del över mitt sätt att vara på. Hur jag reagerar i olika situationer, när jag blir arg, trött, hungrig, kär etc etc. Shit detta låter ju djupt..
Och det jag kommit fram till  är, att nått står ju inte helt rätt till där uppe. Till en början skämtade jag och kompisar om det. Att jag borde gå och testa mig för att se så att jag inte hade damp eller nått liknande.
Med tiden vart det värre och till och med min mam började skämta om det.
Men idag.... Idag är det fan ingen som skämtar om det, alla antar nämligen att det stämmer. Yea.
Missförstå mig inte nu! 
Det är verkligen inte så att jag är arg eller sur eller whatever på nån för att du skulle ha antagit att dte var så att jag led utav tex damp, verkligen inte.
Jag är arg på mig själv för att jag inte kan hantera det. Den senaste tiden har jag blivit allt mer och mer otålig i i stort sett allt jag gör.
Får jag vänta på bussen i 15 minuter står jag och hoppar på stället utav rastlöshet eller lär jag mig inte italienska glosorna tillräkligt snabbt kan jag bli så irriterad att det slutar i att böckerna flyger in i väggen, pennan bryts itu och svordomarna bara haglar.
Det måste ju få nått stop.. Idag tex jag sitter o väntar på bussen, den går inte förrens om en timme. Jaa när halva tiden har gått blir jag lite väl rastlös och skickar iväg sms nr 1:

"Fan vad jag hatar att bo i Täby just nu........ Bussjäveln går inte förrens om 30 minuter! Pussipuss"
Klockan är 20.00

Inget svar.

Sms nr 2:
"Hej :) Vad gör du? Puss"
Klockan är 20.13

Inget svar.

Sms nr 3:
"Förlåt om jag är lite påfrestande....... Förlåt"
Klockan är 20.27

AAARGH! Chilla liksom.... Detta är inte ett normalt beteende! Sa jag att dessa 3 sms är skickade till samma person... Vad ska han tro liksom? Kan jag lägga av eller? Fan, det är det här jag pratar om! MAAN.

Btw, jag var och käkade lunch på
Café Sirap idag (Amerikanska pankakor med choklad, banan, blåbär, lönnsirap och glass! Mumsy!) Helt klart bäst just nu. Men iaf... vem tror ni inte att jag praktiskt taget springer in i om inte allas våran Carolina Gynning.
Lika sjuk snygg i verkligheten som på bild är det ända jag har att säga. Kanske till och med snyggare? Hm, fast hon hade H&M jeans på sig... Den fulare (läs fulaste) varianten. Euw.
Sen när jag för tredje gången den här dagen befinner mig på östra stöter jag på en gammal vän, elisabeth! Wiie, det roligast var ju att hon vid slutet av vår konversation helt från ingenstans kläcker ur sig att jag är SÅÅ lik Kate Moss. Say woot? Och tätt efter kommer ett "Du kanske borde satsa på att bli supermodell!" Aldrig hört nån säga innan och kommer antagligen aldrig att höra nån säga det igen. Men men tack ändå cutie!

Herrå

Crap or crap?

Nån har ändrat om på blogg.se kinda förvirrande. var från början helt säker på att det var nån idiot som ägnat sitt lov åt att knäcka mitt lösenord. Men icke, lite tråkigt ändå att det inte var så... DÅ hade man ju verkligen varit nån! Tänk... herre nån sitter o testar sig fram för att  kunna hacka sig in på min blogg! Wooho... eller inte! Go fuck yourself!
Jag har iallafall spenderat mitt lov i Åre, mkt trevligt. en händelserik vecka må jag säga. Pucko som jag är (och Emma ibland) glömde jag min mobilladdare hemma, yes! Man anar inte hur handikappad man är utan den förrens man sitter där utan den. Jaja...
Hjärnskakninga har jag fått också! Shit... Det är typ synd om mig, var o röntkade huvudet o nacken igår, men (som tur var!) är inget brutet eller sönder.
Har inte kunnat skriva på läääänge... eller kunnat o kunnat, höhö. Orkat stavas det nog. Sen är ju blogg.se största cp sidan som någonsin uppfunnits. Den fungerar  a l d r i g  nää förresten det är nog en underdrift nu när jag tänker efter.
Shit vad jag är full av crap. Har dock saknat mitt lilla kärleksbarn (jaa jag gillar att tala så om min blogg..)
OMG nu förstår jag varför behnam inte varit i skolan på 2 dagar.... HÖHÖ me so funny.
Kanske bjuder på en o annan bild från Åre senare (OBS OBS!! ett så enormt stort kanske attt det knappt inte finns, eller förresten jag kan nog lika gärna säga att med största sanorlikhet blir det inga bilder eftersom blogg.se är så segt som det faktiskt är AAAAOMG!) Whatever!
Jag har hjärnskakning. Kan inte tränka klart... Varför skriver jag ner allt detta? Varför läser du detta????? never mind.... Ta hand om din (jaa just din!) rumpa!