WHAT A BLAST!

image70

Ungefär hur min helg kommer o spåra. Och allt som spårar är bra skit. Punkt och trevligt helg!

Åtta har du nånsin

Dejtat en av dina bästa kompisar: Typ ja.
Blivit raggad på av bra kompis flickvän/pojkvän: Ingen nämd ingen glömd.
Blivit kär vid första ögonkastet: HÖHÖHÖH.
Fastnat med blicken i någons urringning: Hela tiden.
Fått ditt hjärta krossat: Men vem har inte?
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Brukar inte säga det så ofta, allt blir så kompliserat då.
Haft ett one night stand: Ja.
Busringt till någon: Ja, men det var ju ett tag sen (kommer du ihåg Pinka?)

Om jag blivit utmanad 2 ggr måste jag skriva det här 2 ggr då?

Jag skippar reglerna för jag fattade dem typ inte, med  det verkar typ som om det här går ut på att jag ska skriva pinsamma saker om mig själv. Ooh. Men de flesta vet väl redan de sjuka sakerna som händer när jag är i närheten. Men men jag är ju inte en bangare så här kommer det:

1.   Jag är långsam. I  a l l t  jag gör.
2.   Jag smaskar, tydligen.
3.   En gång rev jag ner en bokhylla på fyllan.
4.   Jag hatar o raka benen.
5.   Jag har aldrig druckit mjölk i skolan. (Förutom en gång under pistolhot men det räknas inte.)
6.    Min lillebror får bulor i pannan som kan förväxlas med horn.


Jag skickar inte vidare den här utmaningen. Den sög.


Ett klagomål

Otippat.blogg.se? Du skriver för långa inlägg ingen människa orkar läsa! Inte ens jag din egen flickvän orkar. Sluta med det genast! Annars allt bra, börja tänk på vad vi ska köpa till matilds också så blir allt som i sagorna.

'Because I Got High'

Jag vill ha mitt lov tillbaka det bara försvan så fort. Och så vill jag ha vårvädret (sommarvädret kanske?) tillbaka.  Det här suger ju. Och så vill jag ha mina naglar tillbaka. Dem var riktigt fina innan lovet, damn you china.
Kina var ju great förresten, sjukligt mkt shopping (hur ska allt få plats?) massa sköna tjejer och det hetsigaste schemat nånsin.
Hade en söt guide också med oss, Roffe. Sicken glidare han var den där Roffe! Bör nämnas att hingsten är gift, sorry tjejer! Erhm...
Och igår då då var jag på gymmet, och det det var ju ett tag sen om jag säger så! Fick nästan damma av kortet för att överhuvudtaget ha en chans att se vad det var för nått som låg absolut längst ner i väskan.
Har dock inte sån fet stor trämningsvärk som jag hade fruktat, vilket ju är positivt. Läser folk fortfarande den här smörjan? Såg min offantligt hurtiga idrottslärare där och fann mig med ens öka på hastigheten några snepp på mitt löpband. Ugly me. Men hon var nöjd (inte jag dock, damn it's killing me! Höll på o svimma i duschen... Konditionen är inte vad den har varit)
Jaja jag ska väl sätta mig o skriva mitt säljande brev nu.Ska i mitt säljande brev försöka sälja nån luftrenande apparat till Bilia (av alla ställen?). Mm mums yes! Precis vad jag alltid velat göra... Damn min lärare i grundkurs i reklam har verkligen överträffat sig själv den här gången! I betta be going.. Utvecklingssmtal idag, mm jaa!
Peace out


DET HÄR ÄR INTE OKEJ...

[R0024388.jpg]

Soon i'm off for China :D

image161