Word Mother Word.


Prestigeångest?

Måndag. Idag var början på min sista vecka på Ek & Gren. Känns bra, tror jag. Äh jag är redo för förändring, det är dags! På tal om förändring, idag kommer Prinsen hem. Han sitter faktiskt i bilen från Arlanda nu så han är väl praktiskt taget hemma redan men men. Hoppas han kommer hit! Bla bla bla. Är lite splittrad i huvudet for the moment. Kan bero på min våg av besökare här på bloggen? Vad hände? Jag vet inte alls, men kul var det! Kärlek.


Här vill jag bo ett tag, vem vill följa med bort dit till värmen?








.

Jag mår inte bra idag, inte alls. Jag vet inte ens vad jag vill. Inte med nått. Ena sekunden vill jag bara sova eller dö. Sen bryr jag mig inte alls. För att två sekunder senare vilja något helt annat, typ flytta till ett annat land och lära mig svåra saker. Förvirrad. En sak jag vet att jag inte vill är att det ska bli måndag. Måndag innebär jobb. Massa massa jobb. Ek & Gren 9-5 och barnvakt 6-8. Sen vara flickvän på det? Nä, jag undrar om någon av mina vänner har lust att komma hit och ta hand om mig idag? Kanske köpa med lite godis laga det som är på bilden nedan och se på The Holiday? Ta hand om mig!


Supersallad

Jättestor suck.

"Här är ditt testresultat


Din globala PSQI-poäng är: 11
Din poäng ligger över gränsvärdet 5 och du kan därför anses ha en störd nattsömn."



Vaknapigg.se var inte alltför peppande. Det är nu alltså officiellt, jag har en störd nattsömn. Störd! Fy fan vad jag tycker synd om mig själv just nu. Jag vill ju bara för en gångs skulle kunna somna innan 12, vilken lyx det vore! Sov som en stock i Holland, det spelade ingen roll vilken tid på dygnet det var, la jag mig ner somnade jag. Förlåt Johan. Men det var SÅ skönt. Vart bortskämd. Och börjar nu tro att det är något fel poå mitt rum. Att det är något som stör. Äsch, sov gott till alla er lyckostar som kan sova!


 


Being beautiful.





Det är fint. Det är
Signe.

Insomnia.

Den senaste tiden har varit förjävlig. Det började med att jag bara trodde att jag helt enkelt vänt på dygnet av olika osköna anledningar. Men nu kan jag säga att så är inte saken. För du ser varje  j ä v l a  kväll ligger jag här. Vänder och vrider, räknar får, blundar tills jag får ont i ögonen och stirrar i taket. Om och om igen, varje kväll. Jag är TRÖTT på det! Trött ja! Jag är så trött att jag mår illa... Men jag vill inte vakna upp fler mornar och känna det som om jag sovit en kvart den senaste veckan, vill inte. För varje dag som går ställer jag väckarklockan ännu någon minut senare. För varje dag som går missar jag bussen allt grövre. Det håller inte. Jag vill ju bara  S O V A !  Åh... Man förstår aldrig hur bra man har det när man inte har det.


Mitt liv, so far.

Känner att det har blivit mycket bilder på sistone. Delvis för att det finns så många fina på min dator men också för att orken att skriva något vettigt inte funnits. Hm. Nya tag. Drar livet i korthet så som det sett ut senaste tiden och så som det kommer se ut framöver, för alla intresserade.

Har som sagt jobbat en hel del, 9-5 plus 2 timmar i kollektivtrafiken varje dag suger en hel del tid. Sad but true. Förstår inte hur folk kan ha ett liv när man ska hålla på och jobba såhär väldans mycket... Men men
det här är bland annat vad jag sysslat med. Gjort en film till allas våran Carola, det du kommer och se är bara en liten liten del av allt vi gjort men ta en titt vettja!

Men en del slirande på krogen har jag hunnit med, mest med Ebba och co. Det har varit najs och på lördag är det dags igen (kanske). Ska även hinna med att fira Babycup-Irina som fyller år imorgon (grattis!) så jag får se om jag hinner svänga förbi Annas födelsedagsfest.

Vet inte om jag sa det men i helgen har jag varit i Holland och lekt flickvän. Jag är inte så bra på det längre för övrigt, har typ börjat glömma reglerna för den leken. Men min pojkvän har tålamod och är jättekär i mig så det är lugnt. Han trodde att jag skulle komma på lördagen men jag överraskade och kom på fredagen istället, party! Men vad möter mig i dörren om inte en smutsig, skäggig och allmänt skitig pojkvän (läs uteliggare) som stirrande frågar om jag är här nu. Hm, ja det är jag? Eller vad svarar man. Hur som haver så blev det bara bättre och bättre från den stunden. Han fick gå och duscha och raka sig samt städa en vända sen vart det pusskrig... På lördagen när han fyllde år tog jag med han ut på restaurang och åt sushi på familjens bekostnad, sweet. Jaja det blir så mkt text att ingen kommer orka sig igenom. Men i alla fall så kom jag hem sent igår kväll på grund av försenat plan. Inte najs men den najsiga helgen slår ut det hur som helst.

Det var väldans jobbigt med uppdatering tror jag slutar med det nu. Bjuder istället på en fin fin bild på Ebba från hennes födelsedagsfirande! Vi lekte med pärlor och band och drack skumpa, mycket trevligt.


Mood: