Eagle vs Shark

Det finns en film som jag tycker verkar bra. Det är den här.


Blää

Usch idag är inte en dag som är bra. Vädret får mig att vilja dö. Febern gör mig trött. Mensvärken gör  mig irriterad. Huvuvärken gör mig seg. Och ingen vill umgås med mig för jag är tråkig när jag är sjuk och tydligen så smittar jag också.

Trams!

Till råga på allt så har jag varit hos optikern idag och fått reda på att jag behöver glasögon. Jahap. Ytterligare en sak att hålla reda på för mig, herre hur ska detta sluta. Jag kommer att bli den där förvirrade damen som inte hittar sina glasögon trotts att hon har dom på huvudet... Men om det får bort den nedras huvudvärken så kan det vara värt!

Tja!

5 bra och 5 dåliga.

Bra just nu.
1. Det är ingen hemlighet att jag har tidernas mysigaste och snyggast pojkvän.
2. Inget mer plugg/läxor/prov på hela veckan.
3. Jag har en påse med godis i min väska.
4. Imorgon ska jag ut på äventyr.
5. På lördag är det fest tills benen dör.

Dåligt just nu.
1. Huvudvärk huvudvärk huvudvärk.
2. Matte C imorgon bitti.
3. Projektarbets deadlinen närmar sig oroväckande snabbt.
4. Jag är en fattiglapp.
5. Att (riktiga) körkort inte finns o köpa på internet.

Huvudvärk och ilska?

Varför varför varför finns det människor som vill andra människor så otrligt illa?? Läste just ett mejl från min kära mor om en kvinna som efter en trevlig runda nere på stan blivit drogad och våldtagen ett flertal gånger under kvällens lopp. Kvinnan jobbar nu hårt för att sätta dit de män som gjort det här mot henne och efter att ha gjort tester på henne om vad hon drogats med så har läkare kommit fram till att det är ett medel som används utav veterinärer för att sterilisera djur. Tyvärr fungerar medlet även på människor och kvinnan är nu för all framtid seteril och har heller inte ett minne från kvällen då allt hände.

Snälla vänner (och fiender) var uppmärksamma! Det kan ju sluta så illa. Nog med moralkaka för idag, ha en riktigt kick ass lill-lördag imorgon. Det ska iallafall jag ha! Tja

Det här är en kärlekshistoria

....................................................................................................................................................
De kan inte sluta kyssas. När de går till affären sträcker de bara ut armarna längst mathyllorna och tar det de når. För deras läppar är så tätt ihop, ständigt ständigt. Och kassören i kassan skrattar åt dem när hon betalar fortfarande kyssandes, längst hans hals, hans mjuka tunga, hans armar.
.....................................................................................................................................................


image358


God natt och dröm fint vänner!

Imorgon är det fredag hela dagen och det är jag glad glad glad över. Skolan börjar sent och är inte lång alls, skivbiljetter ska hämtas ut med Claire sen ska ögonbrynen få färg och pizza ska ätas med tjejerna. Och som om detta inte vore nog för en riktigt trevlig dag har jag även den stora äran att få umgås och pussas HELA kvällen och HELA natten med en viss pojke som är så fin att jag blir alldeles varm om hjärtat och bara vill le. Fredagar är nog guds gåva till folket!


Appro på saker:
"Att någon skulle sova naken med den vi älskar förmår vi inte föreställa oss"
                                                                                                                            Stig Dagerman


Saker jag gillar.

Stenar mot fönsterbläck. Blöta kyssar i nacken. Ordspråk. Leende ögon. Mjuka kuddar. Varma kramar. Fina texter om olycklig kärlek. Låtar med budskap. Pojkar med små små fräknar över axlar och ansike. Folk som dansar som om ingen tittar. Röda äpplen. Filmer med lyckliga slut. Små flickor i ballerinakläder. Nötknäpparen. Nykära flickor och pojkar med rosiga kinder. Solvarm hud. Lockar. Varm choklad med vispgrädde. Fransk musik. Mango. Flanellskjortor. Dagböcker med lås. Gamla bilder. Löften. Mörka ögonfransar. Underkläder i tunnaste bomull. Stora händer. Dofter. Och skrattande vänner.

För alla vet att jag "Look good in leather"