hangover.

Jävlar vilken helkväll det blev igår då! Vin och GT hos helena med ja helena då och sen även pinglan helene. Vi missade några bussar men hamnade tillslut på Caféet, som planerat. Världens röj och natten avrundas med bad i poolen. Summan av kardemumman, idag mår man som man förtjänar fast det är ändå inte så farligt kanske. Bara sjukligt seg, har käkat transfettkakor och tittat på "Rons House Marathon" hela dagen. Än är det inte slut heller sitter i soffan med Philip och äter popcorn och ser just nu den tredje snuten i hollywood filmen. Najan!

THE COUNTDOWN: 1 WEEK! Sen blir det Santa Barbara för hela slanten, hippt va?!


Jag har varit jävligt snål med bilderna.

Vi kör ett litet bild-marathon för att se vad jag har haft för mig de senaste månaderna, yay!

En weekend till Nice med la familia:


Superhärligt Midsommarfirande på Edwards landställe:


En crazy festivalvecka i Borlänge, Peace N Love:


Och nu orkar jag verkligen inte ladda upp fler men ni fattar vinken va? Jag har haft det gryyymt den senaste tiden. Mycket tack vare grymma vänner, kärlek till er!

Dagens gåta.

Vad säger fem hajar när de möts?





Svar: "Haj five!"

Nu packar vi väskorna igen!



Imorgon åker jag och mama till Lindesberg, fråga mig inte vart det ligger för det är jag inte riktigt säker på men på onsdag är vi tillbaks, tata vänner!

Jag har tillstånd i 24 timmar. Enjoy it!

och så var bilden borta för alltid... nöjd j?


Tudles!

Haha har haft en riktig sommardag idag, roligt för att jag inte är en sån ni vet. Plockade vinbär i strålande solsken, gick till posten och hämtade ett hemligt paket, prata strunt med Kajsa vid poolen. Ska nu till att avnjuta en riktigt klassisk grillmiddag och sen bär det av hem till Tett för jordgubbstårta. Inte för att vi har något att fira utan mest för att det alltid är gott med tårta som Tett så flott skrev i sitt sms. Det blir mys ska ni se! På mig har jag en kleinblå byxdress från Zara och. SKOJA! Den dagen det händer, skjut mig hårt. Tudles!


rape my heart again.


död.

Okej, nu har jag suttit och tittat på lägenheter i över 4 timmar. Mina ögon blöder och jag önskar mer än någonsin att pengar växte på träd. Jag har inte råd med en hyra på 10 lök varje månad, döda mig! Och allt det här bråtas jag med medans Charlie står i nån glassig bar på Visby och dricker gratisdrinkar. Orättvist! Pratade med Tessie idag, fy 17 vad jag har saknat henne! Hon tycker att jag ska akomma till Båstad till helgen. Det tycker jag med men mitt konto och mina föräldrar skriker nej! Får se med det där... Sov dags imorgon mina vänner ska Gunnar nämligen lära mig parkera och backa. Ska bli intressant. Sleep tight!


PS. Kan mina vänner komma hem innan jag bara umgås med 60 plusare?! Jag kommer bli så ocool.

Skål.

Blev ingen utgång (eller nån?) så jag lyssnade på skön musik och drack en liter apelsin juice, ja, en hel liter. Inte friskt. Du kan ju gissa en gång hur man mår efter en liter apelsin juice. Så med det tar jag och säger god nattens innan jag kräks.

Dancing Queen.


Jag känner för att gå ut. Ha på mig för höga skor, dricka för många drinkar, dansa tills benen går sönder, skratta tills jag gråter och röka så många cigaretter att det gör ont i lungorna. Ring mig om någon känner likadant! Och glöm inte att jag har nytt nummer eftersom min mobil bestämde sig för att bli spanjor. Love.

Give me your strenght.

En ovanligt klok vän sa en sak till mig för någon dag sedan som fick mig att tänka till en extra gång. Hon sa nämligen "Cecilia, du ska aldrig låta en annan människa få bestämma om du ska vara lycklig eller inte. Aldrig." Och även fast jag hört uttrycket tidigare var det först nu jag tog åt mig. Det är så jävla sant det bara kan bli. Simpelt precis som alla de där riktigt kloka sakerna egentligen är. Ibland tror jag att vi människor väljer att göra våra liv mer komplicerade än de egentligen faktiskt är. Vi verkar gilla det. Är livet för simpelt eller letar vi efter det svåra? Är vi så självdestruktiva att vi vill ha det svårt tugnt och jobbigt.Har tappat tråden men vet samtidigt precis vad jag vill säga. Lyssnar på Chariot med Gavin Degraw. Gör det du med det är en klart underskattad låt dagar som dessa. Men det jag skulle säga var mer att min vän verkligen fick mig att öppna ögonen. Varför ödsa min tid på en människa som inte alltid i grund och botten vill dig väl, vem har tid med sånna? Tittar just ut genom fönstret i köket efter att ha druckit en stor latte och ser ett helt fantastiskt vackert rådjur äta från krusbärsbusken och tänker att aldrig mer någon som inte vill att jag alltid ska vara lycklig. Vänner, påminn mig gärna om det här. Tenderar att glömma när det blixtrar som mest. Hej då på ett tag.

Tom.

Jag är tillbaka efter en vecka i världens finaste stad, Barcelona. Det var toppen och jag är frälst men innan det kommer bilder och roliga berättelser måste jag få spy ner bloggen med all gegga som just nu trängs i min lilla hjärna och stackars trasiga kropp. Det är så mycket känslor som inte kan bestämma sig för vad de ska känna, för vem de ska känna och när de ska känna. Det kommer som en chock, riktigt väller över en med härliga fjärilar och bubbel i magen. Med en känsla av att det inte får plats någon mat i magen för att det är så mycket känslor i den. Som om hjärtat svämmat över. Det är rosa mjuka moln på en molnfri himmel och det doftar lavendel bland soporna. Men som en kniv i hjärtat inser jag att den som kan få en att må som allra bäst kan även i ett nafs få en att må sämre än man trodde det var möjligt. Vet inte vad jag vill säga men är ganska så säker på att jag kommer vara trasig ett tag framöver. Tänker tillåta mig det och sen går jag aldrig mer där igen. Ska försöka i alla fall. Det är svårt att veta hur man ska vara när man inte känner annat än tomhet.

Fråga.

Jag har en så jävulskt bra bild på julia. Ladda upp eller inte? Vore elakt att göra det men den är för rolig för att låta omvärlden gå miste om den. Eller jag vet inte, gah haha dör skrattdöden!