I min värld är sånt här ganska så fint.


Paskaftons morgon

Hej Sverige, just nu ar jag i London och leker. Det ar kul ska ni veta. Fast jag saknar min lilla prins ganska sa mycket faktiskt. Igar var vi pa Madame Tussades  och jag kramades lite med min van brad och en del med min andra van johnny. Det var ganska a mysigt det, dock aningens stelt. Hoho. Pa kvallen han vi till och med ett litet teaterbesok. Ocksa kul! Och nu ni, nu ar de shopping och fotbollsmatch pa gang. Jag ska forsoka hitta en studentklanning tror jag. Hur nu det ska ga... Finns sa mycket och valja pa attjag blir alldeles snurrig!

Tack for idag nu ska jag ga. Men ha en harlig paskafton och at nu riktigt mycket med agg och paskmust! Puss.


Blää

Okej, nu ska jag berätta för er om mitt jobb. Mitt jobb som suger. det är egentligen inte ett så svårt jobb, nej det är riktigt jävla simpelt. För visst är det okej med mig att få betalt för att sortera papper i olika högar men det jobbiga är ju alla dom nördarna runtomkring mig (gertrud, britten och birgitta) som tar sitt jobb på fullaste allvar. Ibland tror jag att dom tror att det är för presidenten dom jobbar. Fast ibland kan det faktiskt tro det eller ej hända grejer på det här tråkiga kontoret. Som nu till exempel, två tjejer mitt emot mig håller på och "fixar" med en dator. det är bara det att ju fler sladdar dom rycker i desto mer piper det från datorn. Puckon. Och nu fick jag lite skäll fån en chef, det är ju alltid trevligt. Nä tror jag ska gå och köpa lite godis och försöka fördriva tiden det här pipandet håller på och ta död på mig. Det är ju ändå minst två timmar kvar tills jag får gå hem och plugga filosofi. Längtar!

PS. Idag blir Julia stor, grattis! När blir festen??

76 dagar kvar.

Det är så svårt och få saker gjort när man har så mycket att göra. Snart är det helg men jag kan inte göra annat än och tänka på hur mycket jag måste hinna med under den. Inte är det speciellt roliga saker som ska göras heller. Förutom att leka med Pinky, Fishy och Tony och sen pussas lite med min prins också. Förstås! Han får man inte glömma om för han är så bra och förtjänar bara det bästa. Sen om det är jag är en helt annan fråga som vi helst tar en annan dag så att jag slipper oroa mig för det nu. Tja då!



image211

HEJ



jag vet att hälften av mina sk läsare redan har sett filmen men varför inte se trailern igen? Den är ju så underbart bra! psst idag har jag köpt fåglar. dom gör mig så lycklig förstår du. fast dem är stumma och har inte lärt sig att kvittra än men det gör inte mig så mycket. jag kan ju alltid lära dom om jag skulle känna för det... HEJ DÅ

Det här var så kul tyckte jag.

Tjena Hibbs!
 
Här kommer en rapport från en nybliven pappas disgusting & fabulous life:
 
Dagen börjar som så många andra i ett zoombieartat state-of-mood. Man vet inte vilken veckodag det är, vilket datum det är eller ens vad klockan är. Möjligen kan man kolla ut och se om det är ljust eller inte, så bör man veta om det natt eller dag. Allting flyter in i varann. Mata, byta blöjor, tvätta bebis, vagga bebis till sömns och i bästa fall ta själv en sovpaus eller lite att äta. Med endast sådär en 4-5 timmars osammanhängade sömn per dygn glider man snart in i ett förvirringstillstånd. Det känns ungefär som rejäl 6-dagars Visby-fylla. Fast utan sex och fanta-rosé förstås.... Man lullar runt lite i allt trasigare kläder och mår väl rätt så bra - tror man. Men man ska inte alltid lita på sin kropp. Den kan lura en - big time!
 
Osså det här med blöjstuffet då. Första tiden bajsar de nåt svart o segt som påminner om tjära. Jättesvårt att tvätta bort!!! Å andra sidan är det i princip luktfritt. Sen glider det över i en grön nyans för att när mjölkmatandet tagit vid bli gult. Ser lite ut som en sån där grovkornig senap man får till julskinkan. Och nu börjar det lukta också! Ibland kommer det rätt mycket och hela ryggen kan vara insmetad. Har man otur kan vid själva blöjbyte få uppleva en livebajsning också........
 
Ja, man förstår nu att livet börjar bli annorlunda. Att gå förbi Agent Provocateurs butik, eller all annan underklädesreklam för den delen, blir en bitter påminnelse om ett liv man kanske för alltid blir avstängd ifrån. Galanta damer i high heels och krognotor på femsiffriga belopp är likaså ett minne blott... Man börjar kolla på Nalle Puh-solskydd för bakrutorna till den potenta sportbilen istället för trimsatser eller säsongens nya däckmönster. Man går till jobbet med en liten sypa på kavajen och utan att bry sig så mycket heller.... Att sätta sig vid datorn för att spela något grabbigt spel (WoW, CS eller Halo) är förstås bara att glömma. På sin höjd kan man hålla de sista sociala kontakterna vid liv genom ett eller annat litet mail skickat vid någon okristlig tidpunkt på dygnet. Man är trasig, smutsig och trött........! En make-over - NU! Ge mig!!! Cravings.....!
 
Som sagt, Du som inte är någon pillertrillare utan tvärtom bevisligen slarvat med porrpillren vet vad som komma skall inom sådär 8-9 månader...... Hur känns det?!?!
 
/zuperD