Det här var så kul tyckte jag.

Tjena Hibbs!
 
Här kommer en rapport från en nybliven pappas disgusting & fabulous life:
 
Dagen börjar som så många andra i ett zoombieartat state-of-mood. Man vet inte vilken veckodag det är, vilket datum det är eller ens vad klockan är. Möjligen kan man kolla ut och se om det är ljust eller inte, så bör man veta om det natt eller dag. Allting flyter in i varann. Mata, byta blöjor, tvätta bebis, vagga bebis till sömns och i bästa fall ta själv en sovpaus eller lite att äta. Med endast sådär en 4-5 timmars osammanhängade sömn per dygn glider man snart in i ett förvirringstillstånd. Det känns ungefär som rejäl 6-dagars Visby-fylla. Fast utan sex och fanta-rosé förstås.... Man lullar runt lite i allt trasigare kläder och mår väl rätt så bra - tror man. Men man ska inte alltid lita på sin kropp. Den kan lura en - big time!
 
Osså det här med blöjstuffet då. Första tiden bajsar de nåt svart o segt som påminner om tjära. Jättesvårt att tvätta bort!!! Å andra sidan är det i princip luktfritt. Sen glider det över i en grön nyans för att när mjölkmatandet tagit vid bli gult. Ser lite ut som en sån där grovkornig senap man får till julskinkan. Och nu börjar det lukta också! Ibland kommer det rätt mycket och hela ryggen kan vara insmetad. Har man otur kan vid själva blöjbyte få uppleva en livebajsning också........
 
Ja, man förstår nu att livet börjar bli annorlunda. Att gå förbi Agent Provocateurs butik, eller all annan underklädesreklam för den delen, blir en bitter påminnelse om ett liv man kanske för alltid blir avstängd ifrån. Galanta damer i high heels och krognotor på femsiffriga belopp är likaså ett minne blott... Man börjar kolla på Nalle Puh-solskydd för bakrutorna till den potenta sportbilen istället för trimsatser eller säsongens nya däckmönster. Man går till jobbet med en liten sypa på kavajen och utan att bry sig så mycket heller.... Att sätta sig vid datorn för att spela något grabbigt spel (WoW, CS eller Halo) är förstås bara att glömma. På sin höjd kan man hålla de sista sociala kontakterna vid liv genom ett eller annat litet mail skickat vid någon okristlig tidpunkt på dygnet. Man är trasig, smutsig och trött........! En make-over - NU! Ge mig!!! Cravings.....!
 
Som sagt, Du som inte är någon pillertrillare utan tvärtom bevisligen slarvat med porrpillren vet vad som komma skall inom sådär 8-9 månader...... Hur känns det?!?!
 
/zuperD


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback