Tråk.

Jag är fortfarande helt utpumpad eefter förra veckans hektiska schema. Jag var förra veckan praktikant, festfixare, stylist asistent, springflicka, dotter, syster, hjälte, flickvän, vän, övningskörare, gymmare och shoppingassisten. Allt i det rymdes i lilla mig! Med andra ord har jag rätt att vara lite tröttis nu. Dessutom tyckte jag att jag hade massa spring i benen igår så jag åkte till gymmet och sprang FYRA kilometer bara sådär! Man vad jag inte trodde det om mig själv... Nu ska jag fortsätta "jobba". So long!

Hej!

Jag tycker den här låten är väldans svängig men jag kan inte låta bli att dö lite av skratt åt dem där pojkarna och deras stil. Sjukt sköna ju. Hej då!

Lägesrapport från en reklambyrå i centrala Stockholm.

Halva kontoret är ute någonstans (sjukdom, utomlandsvistelser ssamt okända uppdrag) och kvar är den hårt arbetande skaran bestående av en orginalare, en copywriter, en webbprogramerare och  lilla jag. Alla har fullt upp med olika spännande projekt, viktiga möten och kaffepauser. Alla förutom jag. Snart har en hel dag gått och jag har inte gjort något. Inte är det heller för att jag är lat och slö utan för att här finns inget för mig att göra! Min trogna vän och sysselsättning som aldrig sviker mig är måndagsmötena som tom dem idag har svikit mig. Snyft. Inte tycker jag om kaffet heller (jag har försökt tro mig) så att verka viktig och gå på kafferast funkar inte längre. Ett under att  jag fortfarande är kvar för just nu känner jag mig endast som en enda stor tickande snyltare som suger åt sig av det lilla företagets alla slantar. Till råga på allt har jag blivit degraderad från min hörnplats vid fönstret (lyx!) med den största datorn (med inbyggd tv) på kontoret till en skitplats vid dörren men en plutteliten  MacBook som är efterbliven som enda sällskap. Ja jag säger enda sällskap för det är ingen annan som ser mig här längre! Fy alltså fy! Hatar att känna mig såhär ivägen och otillräcklig. It freaking sucks. Kanske man borde ta sig en lite kafferast ändå...

Fy 17 alltså...

...Såhär jävlans fattig har jag aldrig varit tidigare. Så mycket saker som måste ("måste") köpas och så lite pengar. Jag skulle nog gå så långt som till att säga att jag är broke. Pank. Kalla det vad du vill men pengarna lyser med sin frånvaro. Skönt att man i alla fall inte har hyra eller räkningar som måste betalas och mat som måste inhandlas. Nej det är inte alltid så dumt att bo hemma.

Clara, jag undrar mer om din jobbhelg. Kan du inte berätta lite mer? Jag hade ju tänkt att jag skulle åkt in och tittat lite på marknaden (?) för att den verkade så trevlans och såklart för att du och F stod där. Men latheten slog till å det grövsta så så blev det ju inte, tralalala!

Idag känner jag mig ensamast i världen.


Om det hade varit min födelsedag idag...

...Då hade jag önskat mig en polaroid kamera! Förstå vad kul att få ut bilderna på en gång bara sådär! Många gånger får mina bilder inte uppleva annat än bilddokumenten på datorn, möjligtvis en tripp till bloggen eller kanske något fotoprogram för lite justering. Nä en polaroidkamera vore allt något... Så fasligt flott med ramen och allt!


A rush of blood to the head.


älsklingshösten.

Jag tog tag i mig själv. Drack en vitamindrink, satte på mig lite sköna kläder och gick ut med mammas kamera i trädgården. Till skillnad från resten av Sverige tycker jag om hösten riktigt mycket. Då menar jag höst hösten. När löven byter färg, äpplena trillar ner och det blir så lugnt och skönt för att alla går på långa sköna promenader på Djurgården och fikar på Rosendals trädgård eller myser med en kopp te eller ett gott glas rött framför en härlig film med någon man tycker om. I alla fall, jag plockade även några äpplen och löv som ska ligga på bordet som pynt ikväll när vi firar min pappa och farmor som fyller år idag resp igår. Det blir fint ska ni se.







shewantedittorainsothathertearscouldmatch.

Idag behöver jag många nk-chokladpraliner, varma filtar, mysiga filmer och snälla ord. Orkar inte riktigt den här dagen idag nämligen.


sjuttånde september tvåtusenåtta.

Idag är det full fart på mig! Upp och ner för trapporna i huset. Tre möten har jag hunnit med. Tusen mail har skickats. Och än är klockan bara halv tre! Det kanske inte var så bara men jag är van att sitta och surfa runt på bloggar ta en runda på Facebook, kanske också lösa några sudoko. Göra i ordning en Chailatte, snacka lite med folket på kontoret och kanske ta en vända ner på slevan. Under en HEL arbetsdag. Hard work som ni hör men icke att jag klagar. Alltid kul med lite omväxling ju! Men nu ser det ut som om det blir hyffsat lugnt resten av dagen. Kanske man hinner smita iväg till Dinsko för att lämna tillbaka ett par skor till och med?

Det är något speciellt med mig och bytesrätten på kläder, skor etc. Jag utnyttjar den oftast till bristningsgränsen. Det har funnits gånger då jag lämnat tillbaka för att byta mot en annan vara för att sen byta till mig pengar. Jag är en riktig mästare på det och har utvecklat en hel vetenskap kring ämnet. Det är bara så skrämmande att jag faktiskt njuter av det. Usch ta bort mig! Nä nu ska jag göra skäl för lönen, dvs fortsätta slappandet. So long!

sextånde september tvåtusenåtta.

Nä vet inte om det här med massproduceringen verkligen var något för mig. Jag har inte lika stort behov av att skriva av mig nu för tiden. Inte alls som det var för nått år sen. Det är bara inte lika kul längre. Eller jo förstås är det det nån gång ibland. Men nu är jag för trött för sånt här. Måste sova sova sova nu. Puss och kram.

      
      

Jag hade gärna spenderat natten i någon av dessa sköna sängar. Sov fint vänner!

sextånde september tvåtusenåtta.

Det här börjar kännas lite larvigt, jag bara hivar ur mig ju. Huvudvärk är det ända det ger känner jag. Kanske borde sätta mig framför en film istället. Typ The Holiday, som för ungefär sjuttielva andra gånger. Men den håller än, älskar den gråtande Jude Law. Mums! Dock skulle en städning av rummet vara på sin plats nu när jag tänker efter...


sextånde september tvåtusenåtta.

Att ha en pojkvän i Holland måste vara bland det värre saker som jag hunnit med i mitt nu nittån-åriga liv. Allt det där som man vill säga och berätta för han. Så som man är van att kunna göra med den man träffat varje dag sen för alltid (det känns nästan så, hi). Allt det som inte ryms i ett telefonsamtal som kostar fem spänn i minuten. Sånna saker som egentligen inte spelar någon roll, som att jag idag åt endast vattenmelon till frukost (han hade tyckt det varit omåttligt busigt gjort av mig, kanske jag hinner få med det i vårat samtal ändå?) eller ja ni vet kasnke vad jag menar. Saker man bara vill berätta för sin bästa vän och älskling. Det är svårt förstår ni. Inte gör det det lättare heller att han inte har fått sitt internet än. Annars hade man ju kunnat skype:a och så. Men som tur är så är han världens finaste och ger mig flygbiljetter i födelsedagspresent och kommer på snabbvisit när han saknar mig för mycket och jag saknar honom för mycket. Man får helt enkelt försöka se det fina stunderna istället för alla de många och ensamma. Jag är en riktig lyckans ost som får ha en sån fin pojkvän. Åh vad jag hade varit avundsjuk på mig om jag inte hade varit mig!

sextånde september tvåtusenåtta.

Om jag hade ett bibliotek skulle det typ se ut såhär (minus hunden då förstås):


sextånde september tvåtusenåtta.

En lista sammanfattar ganska så bra dagens händelser!

Dagens humör: Höga toppar och djupa dalar, same old same old.
Dagens mat: Typ vattenmelon, soppa, smörgås, banan, äppelpaj... To be continued.
Dagens roliga: Andreas lilla skämt med Roberth (Han sänkte R kontorsstol ner till typ golvet så när R kommer in stressad och som vanligt pratandes i telefon håller han på att trilla baklänges för att den var så längt ner. Otroligt kul syn!)
Dagen mindre roliga: Mitt humör, what the fuck liksom?
Dagens kärlek: Här borde det stå Johan men eftersom han är i Holland så står min chef här istället. Kramigare gubbe får man leta efter! Så mysig så!
Dagens smartaste: Jag har börjat lämna plånboken hemma när jag åker till jobbet på så sätt gör jag inte av med några pengar på onödigheter! Supergreat!

sextånde september tvåtusenåtta.

Det var riktigt otrevligt kallt imorse när jag äntligen lyckades pallra mig ur min mjuka och varma säng för att ta mig mot jobbet. Det var vinterkyla och plötsligt kändes vintern och allt det så  väldans nära. Men när jag sen tittade mig runt omkring upptäckte jag till min förfäran att löven fortfarande är gröna. Likaså gräset. Brukar inte de fina röda och gula löven komma först? Hm, boring vädersnack vad jag igentligen ville ha sagt var att jag imorse saknade dessa tjusiga vantar!

De sägs vara från Topshop. Hoppas dem blir mina typ imorgon eller nått sånt. Vore a shame att behöva gå och frysa ju.

sextånde september tvåtusenåtta.

Clara, jag tror att min blogg också vill bli lite av en kändis. Typ 4 besökare per dag känns lite väl lamt. Har jag blivit ointressant? Det måste bli ändring. Här och nu.

Hm, okej. Därför ska jag idag MASSPRODUCERA blogginlägg. Ja. Det kommer uppdateras typ hela tiden och det kommer att vara väldigt väldigt crazy. Tja då nu måste jag börja!

Höst.

Nu är det höst och med hösten blir inte bara allt så väldans mysigt utan det kommer även med en hel del problem. Kläd-problem närmare bestämt. Vad för skor ska man ha som klarar kylan och regnet men samtidigt är snygga och inte kostar en halv förmögenhet? Eller vilken jacka ska man köpa som är snygg och varm inte konstar för mycket men samtidigt inte hänger längst fram i H&M butiken så att alla köper den. ISSUE. Därför vill jag bara säga hur otrooligt skönt det känns att för en gångs skull heta Cecilia och a allt det där klart och samtidigt ha pengar kvar på banken min. Jes! Nu kan jag njuta fullt ut av den härliga hösten utan att ens behöva frysa. Like it much.



Känns lovande att min nya jacka sitter på Kate Moss på senaste Vouges framsida. Då bara måste det ju vara rätt, hi.

JA JA JA JA JA JA JA JA JA!

Min prins kommer hem till helgen! Jag älskart!!!!!

Finally woken.



Såhär har min dag sett ut!



Nä verkligen inte. Men om den ändå hade, åh hade varit himelskt! Det här är det jag saknar mest med skoltiden. Att man bara kunde ta en dag ledigt utan dåligt samvete (nja) och bara ligga och mysa i höstrusket med den man tycker om allra mest. Helst ska man också ha på sig ett par sådana (egen) stickade strumpor för att fullända det hela. Mysigt! september är förövrigt en riktig hålla-handen-månad. Kan min hand komma hem från holland snart eller? Snyftigt.

Sunday, not so sunny.

Idag är jag inte riktigt på topp känner mig ganska trött och inte alls redo för veckan som närmar sig oroväckande fort. Min mamma säger att jag ser riktigt sjuk ut. Den tackar vi för. Hprm. Nä men jag fortsätter där jag slutade igår. Meaning jag bunkrar upp med kakor och choklad framför "As good as it gets" och det är väl ungefär as good as it gets för idag. Fyndiga jag! Peace out vänner.

Så dyker den här bilden upp från ingenstans som en påminnelse, fint!


Idag saknar jag min Johan som 17.

Därför har jag vigt denna dag till en "äta chokladpraliener och se på mysiga filmer" - dag. Det hjälper lite iallafall.


Rubrik

Jaha nu är alla på olika möten och jag får inte vara med. Tråååkigt. vet liksom inte riktigt vad jag ska göra. Hm. Kanske jag kan gå till köket och slänga ihop en liten latte med nån rolig smak på. Det vore ju något det finns nämligen en herrans massa olika smaker att välja på. Precis som på espresso house. Gillart!


andra september.

Idag har det varit stressigt vänner, fy 17! Ett två timmars möte på morgonkvisten sen... Ja typ ingenting. Kollade första skissen inför ett utskick och nu hade jag nog tänkt äta en bit. Spaghetti köttbullar och paprikapesto sen en liten salad förstås. Yummie! Later.

1st day of work.

Ja nu är jag igång. Eller igång och igång det här kan väl snarare liknas med inskolningen för dagis. Skönt! Började med ett morgonmöte/veckomöte följt av lite paus för att sen över gå i en lunch på stan ooch lite shopping med en kollega (well hello?!) Efter den tunga förmiddagen följde jag med på ett möte där vi planerade för en reklamkampanj för Synoptik(linser främst) i Danmark. Japp jag spelar med de stora killarna nu. Sen lite efterarbete på det, och en runda på stan för att göra lite ärenden och inhandla material inför det kommande kundmötet med synoptik. Nothing to fancy. Var så uppe i allt att jag till och med råkade jobba över, hej och hå! Hurtbulle någon? Nä nu är det bedtime om jag ska orka veckan ut. Farligt hur slapp och slö man blir efter cirkus 3 månaders sommarlov, hu! Cio!

Jag hoppas lite på att någon snäll ska vilja sticka ett par sånna här strumpor till mig.