Idag har jag lekt med världens bästa Helena.


Pollen, please do me a favour and die.


Home sweet home. Not!

Börjar så smått komma tillbaks till verkligheten från ett soligt, roséfyllt och slappt paradis. Ja Nice var just nice men tiden gick aningens för fort. Känns tungt men tröstar mig med att det kommer mer kul snart igen. Vad 17, sommaren är ju praktiskt taget här och jag har endast 19 arbetsdagar kvar innan det blir sommarlov! Känns bra. Min hjärna är lite splittrad så där för blir det här sjukt osammanhängande. Förstår inte hur jag ska hinna med studentmottagningar och skola in barn på dagis och mitt rum har ju inte städats på cirkus 1000 år sen var det ju det där med körkort och jag vill verkligen till USA i höst men CSN motarbeter mig hårt. Fan jag måste gå och tvätta så jag har något att sätta på min stackars kropp imorgon. Förvirrat som sagt. Later!

Au revoir!


Men hörni nu är jag trött på det här, drar till france ett tag. Nice närmare bestämt. Så vi ses på söndag igen, tata!


och nu vill jag ha långt hår som kan blåsa i vinden.


Jag kör.

Är redo att släppa taget om det som varit för att ge mer plats åt det som är och kommer att vara. Känns som att det är dags för mig nu. Har kommit fram till det efter en dag med neddragen rullgardin, hög musik och en svettig omgång på löpbandet. Så nu kör jag igen. Har köpt det största paketet med plåster för eventuella hjärtekrossare som kan komma i min väg igen. Håller andan och bara kör.

Forgive me.

Jag har varit a heartbreaking bitch den här förmiddagen och skickat ut säkert tio råa meddelanden (läs hot) till folk som är skyldiga mig pengar. Så en uppmaning till dig där ute som är skyldig mig pengar, tro inte att jag glömt! Jag har kört snälla stilen ett tag i väntan på att de ska komma tillbaka precis som de borde då de bara var till låns. Nu är det slut på det! Varenda krona ska tillbaks till dess ägarinna på ett eller annat sätt och jag bryr mig inte hur. Deadline tisdag kväll annars kommer det att bli dirty på bloggen. The war is on. Mina pengar behöver mig förstår ni. Tata!

Håll tummarna så att jag får komma tillbaks!


gömmer mig för bakfyllan, kommer fram när det är säkert igen.


Friends, meet my friend Lisa she's awesome.


i needed some change.

Så jag bestämde mig för att byta slogan på bloggen. Från och med nu finns här bara sanningar, vem har tid med annat liksom? God morgon med det!

Idag har jag sjungit ikapp med denna vackra donna.


Tillsammans har vi samlat ihop över 600 000 kronor som går oavkortat till Stockholms Stadsmission, öronmärkt "Barn och ungdom". Bra dag, fler borde vara som denna!

The most beautiful couple i know.





todays my day.

prova bagageluckeförsäljning.
återförenas med gymmet.
köra lite bil.
middag och vin med bästa vänner och bröder.
avskedsdrink för ebba.

She woke up on the better side.


Fuck it.

Jag hade en urmysig kväll med helena, goda frukter och twilight (love that guy). Kom hem och kröp upp i sängen med min tekopp för att lyssna på regnet och tänka på saker jag inte hinner tänka på på dagarna. Saker som trivs bättre och känns mindre jobbiga i mörka natten. Fortfarande på bra humör. Men så slutade det regna och jag kom tillbaka till en elak vardag som ville mig illa. Fuck it.

Trodde det skulle gå bättre men jag har mina återfall.


im feeling happyhappy.


Jag har blogg-lust igen!

Den har lyst med sin frånvaro i över 4 månader men nu är den här igen! Kanske för att stanna men annars är det inte hela världen ju. Ränka med lite mini-bloggning och inget banbrytande så ska det här nog också gå bra. Allt för idag, over and out!