HAHAHAHAH

det finns inget slut på mitt skratt!! Det HÄR är för underhållande! Kom ihåg komentarerna! Dom är som grädden på moset, speciellt de pantade jävlarna som inte fattar vad det är för blogg de hamnat på, just fucking fun!

För övrigt mår jag bra, märks att skolan börjat nu igen. helt plötsligt är hela dagarna uppbokade med saker och ting. Läxor måste göras, kompisar träffas, gym besökas, helger planeras etc etc.
Det gör det ju inte bättre att det är sista året man går heller. Fy vilken panik jag får utav att bara tänka på allt.
Förövrigt är ju frågan om det är värt att fixa en egen skiva till våren? det är nog kul som fan med en egen, men samtidigt? Hm jaa det tåls o tänkas på..

Puss o kram

CLARAA!!

Kan det här stämma?!?

Cheers And Welcome Back To The Real Life!


image173

My weekend was great! Thanks everybody for a wonderful saturday evning.
 Tomorrow its school again, just hope we all will survive it, peace out

up yours...

image172

HJÄLP

Jag har kanske fått nässelfeber! Det kliar som fan över hela kroppen. Usch usch usch! Måste reda ut det här nu och kurera mig,det är ju faktiskt fredag idag och jag vill ut på krogen! Men men...
Gjorde min första körlektion idag, wie! Som tur var tog vi det lite lungt igår, hade inte varit najs med en baksmälla på köris alltså. Inte speciellt lagligt heller, eller hur är det igentligen med det där... hm
Ska försöka samla lite kraft för att sen byta lakan och fixa lite annat sånt smått här hemma ska även försöka få upp några krokar som har legat o skräpat i min garderob alltför länge. Jaja, vi ses i dimman vänner! Bisoux

happiness 24/7

This really makes me weak. So cute.

24/8 2007

hey, var ju ett tag sen så jag tänkte att jag skulle skriva nån rad mest för o meddela att jag lever liksom.. Gjorde min sista dag på sommarjobbert igår vilket  känns otroligt skönt men samtidigt så kommer ju ångesten om vetskapen att skolan börjar in less then a week.. jobbigt jobbigt.
men samtidigt, jag har fyllt mina sista dagar of freedom med så mkt som jag orkar med (bara roliga saker så klart!) så mig ska det nog inte gå nån nöd på.
Nä nu har jag gjort mitt för idag på den här bloggen, nu blir det powerwalk med mam. Och ikväll, inflyttingsfest på söder. Känns bra känns bra, tar fisken med mig haha... Var länge sen sist det var party med henne så det kommer bli galet!

Puss o Kram

hjälp..?

Jag fyller år på lördag och har inte en aning om vad jag önskar mig. Nån som har nått förslag? Snälla?