Min mor slavdrivaren.

Idag har min kära mor varit i sitt absoluta essä. Hon har fått ta fram de arga ögonen och låtit piskan vina över hennes stackars barn. Som ni alla förstår har det varit en städdag i villa winkler. Inte vilken städdag som helst heller utan en storstädningsdag. Gardiner tvättas, böcker vädras, avlopp rensas, lister dammas och så vidare i all oändlighet. Som om det inte vore hemskt nog med storstädning så skulle vi såklart till att göra det på Sveriges absolut varmaste dag också. Yes. Men mor gillare, som julafton och födelsedag på samma dag. Nej jag överdriver väl aningens kanske men snäll och förståndig var hon i alla fall när hon insåg att ingen skulle orka laga middag ocj istället tog med det som var kvar utav hennes stackars arma barn till Kabben för en riktig festmåltid. Hård men rättvis är hon! Eller var det kanske hård men orättvis? Peace out fellows.

JAY!

Jag är hemma, hel och levande.  Peace and love satte sina spår, men me lajk it. Nu laddar vi om batterierna fyller tvättmaskinerna och drar till Barcelona på fredag. Yes livet leker och jag anstränger mig till max för att leva i nuet. Walk in peace people!


Tankar om ingenting.

Om någon kom och sa att jag inte fick se ut som Cecilia längre så skulle jag säga att jag skulle vilja se ut såhär isåfall. Som en svensk Angelina Jolie, fint!


tjuvlyssnat.se

Pendeltåg mot Märsta, Stockholm

I ett bås sitter en tjej ~25 och lyssnar på musik och mimar med. Mitt emot sitter en jämnårig kille, som också lyssnar på musik. Han upptäcker plötsligt mimandet och tittar mer och mer koncentrerat på henne. Efter ett tag tar han upp sin MP3-spelare, trycker några gånger och håller sedan upp den framför tjejen. Hon tittar först väldigt skeptiskt på killen och MP3-spelaren, men efter att ha tittat noga på spelaren spärrar hon upp ögonen och tar ut öronsnäckorna ur öronen.
Killen: Det är rätt, eller hur?
Tjejen: Hur visste du det?!
Killen: Jason Mraz är en av mina favoritartister och jag måste faktiskt säga att du är ganska söt när du mimar till din musik.
De fortsätter att pratar och innan de skiljs åt byter de nummer och bestämmer att de ska ta en fika någon dag.


Men åh, fint!


Funderar på om jag kanske borde dra ut ikväll? Känner för lite bus ju..


Give me some love.