Min vän Clara är en härlig prick. Se så tokigt hon skriver!

"Buren

Cecilia försöker ljuvkika på en tjejs bröst utan att hon ska märka det. Linus poppar popcorn. Therese skriver på ett praktisk marknadsföring arbete. Jag skrattar åt en kille som dansar. Det är en dag i buren. Torsdagagen är håltimmens dag. En liktion, två timmars rast, en lektion igen, två timmars rast och sedan en sista lektion innan man kan gå hem och dö i soffan. Längtar.."

Ja, det är en helt vanlig sketen torsdag och allt är precis som vanligt! Dessutom vill jag göra ett statement. Nämligen, död åt äckligt ytliga modebloggar. Tack för mig och god natt!

image200

Det är så svårt att sätta en rubrik som gör texten rättvisa.

Jag har precis sett första avsnittet i OC säsong 3. Punkt. Jag är i himlen. Uppe på ett litet moln som aldrig mer vill se jorden igen. För det som marissa och ryan har i serien.. åh! Det är avundsvärt vackert och alldeles utomordentligt sällsynt. Den bitterljuva stämningen dem emellan och kemin som är så påtaglig att man skulle kunna ta på den med händerna.
dem har ett återhållsamt sätt till varandra som samtidigt som det gör mig irriterad å det grövsta för det strider emot allt mitt tex när marissa står och gråter varför i helvete går inte ryan fram och bara kramar henne lite?? istället står han där och bara tittar lite som en ledsen men oj så känslokall hundvalp med huvudet på sned. Inte säger han något heller! Men å andra sidan.. är det nog det som gör deras relation så otroligt fin. För en kram blir verkligen en kram när den nu äntligen kommer. efterlängtad på något sätt. Jag vill gråta av lycka varje gång. Så fint så fint.

För bland det absolut värsta som finns är folk som bara på ett så otroligt okänsligt sätt haspar ur sig "älskar dig darling!" och sen rusar vidare. Vad i helvete hände tänker jag då! Vad gick fel? 
I en värld där allt går snabbt måste även det fina och vackra med den underbara kärleken även gå snabbt då?

För många ser ett typiskt förhållande ut såhär: de första dejterna. Underbara! Pirret i magen och de långa samtalen och allt analyserande i varför sa han så? Vad menade han med det? Och framför allt gillar han mig?? han man tur(?) så är det just så. sickens lyckans ost! Månaderna rullar på och man firar "de där bra dagarna" som visar hur länge man varit ett lyckligt par som pussas vid varje övergångsställe och håller hand på stan. Efter ett tag kommer dock det jobbiga, oftast i samband med att man bara haspar ur sig de sakerna som "ska" sägas, alltså the fact att man börjar ta varandra för givet... Du ringer inte varje dag längre, små saker glömmer sägas sånt som innan skulle ha varit en major deal är nu mer en fjärt i rymden. Allt går på rutin. Hej snygging puss på munnen mår du bra? där har vi hans hand i min jo tack jag mår också bra. går snabbt vidare mot bussen, vänta nu mådde han bra? skit samma. vad ska vi göra i helgen älskling? (för vi gör ju självklart allt tillsammans) jaha skulle du till västerås med fotbollen okey.. jaha hade du sagt det innan? okey... så! spenderat tid med pojkvännen Avklarat! Nu plugg inför morgondagen. Och helt plötsligt sitter man där och har 7 månader bakom sig och kan knappt minnas den där känslan du hade i början av förhållandet då det känndes som om det var fredag hela veckan och du inte kunde äta för att du var rädd för att ha ihjäl fjärilarna i magen din! Vad fan hände?

Jag är otroligt dålig på förhållanden. Jag vet inte vad det är jag gör men funkar gör det fan inte.. Jag sabbar det alltid. Tar inte vara på det jag har, tittar dit gräset är grönare.
Det är därför jag avundas Ryan och Marissa. Den kärleken dom har (jag vet att det bara är på film..) är nog bland det finast jag sett i hela mitt 18 åriga liv. För hur många gräl och andra helt otroligt orimliga saker som händer så är dem ändå alltid där för varandra. Dem ställer upp på ett sätt som bara de gör för det finns som en tyst överenskomelse dem emellan som jag vet inte har en aning om vad den innebär men det behöver jag inte veta heller, för det räcker att bara se dom så förstår man. Det är fint. det är kärlek på hög nivå, bortom allt annat vi någonsin sett inom täbys trygga murar.

Party :D

image197

YAY!

image198

Värdinnan

image193

Jag visar bajs-emma vart skåpet ska stå..

image195

Kanske en av världens bästa bartenders...

image196

Träffade på martina!

image194


image199


Det var min helg det!

Gårdagen?

Var jävligt lyckad! Jag var bartender större delen av kvällen, kul som fan! Dock blev jag lite för full och misslyckades totallt med mitt lilla mission (dvs att fota allt). Batterierna höll sig genom bussresan dit, förandet och förberedandet sen bestämde de sig för att dö litegranna. Men lika glad var jag för det men gladast var nog min omgivning... (bakis humor?)
Tog nattbussen hem och gjorde misstaget att vila ögonen lite. Missade min hållplats men tvingade chaffisen att stanna mitt på vägen och släppa av mig så det var chill. Trillade i säng runt 5 helt utmattad och en sko fattigare, men det var det värt. Måste dock ta upp en seriös jakt på en tjockare  jacka det håller inte med den gröna längre. Höll på att frysa ihjäl. Stackars stackars.

tja!

Jag vill också ha en egen måne i mitt rum

image90

HEEELG

Helg är = ledighet som är = sovmorgon som är = fest så att du trillar i säng så sent att det faktiskt är tidigt och inte har ett minne dagen efter vad som faktiskt hände förutom att det var jävligt kul som är = cecilia mår bra!

Ska testa något nytt ikväll... höhö, jag är förväntansfull som ett litet barn! Jag hade nämligen tänkt foto-dokumentera hela hela hela kvällen riktigt galet mycket! spännande va! nu önskar ni allt att ni vore mig som kom på en sån revolutionerande ide va!


image192






För fan

Det finns mycket skit i den här världen. Så mycket att det knappt är värt att ta upp. Allt från de mest omfattande krig till mindre orättvisor syskon emellan. Men så finns det de här grejerna som händer dagligen världen över som är ett kapitel för sig. De som inte kanske ses så allvarliga men som fortfarande kan få en människa så otroligt djupt sårad. Sånna saker som sätter spår i folks hjärtan. Hjärtan som kanske inte orkar mer. Hjärtan som måste orka mer då de oftast är unga och dumma.

Jag är en sån person som inte lägger så stor vikt vid att folk jag inte känner tittar snett på mig eller nån random slänger ur sig något dumt om mig. Jag har tillräckligt med självförtroende för att veta att dem nobbsen inte vet vad de faktiskt snackar om då de antagligen inte ens pratat med mig än mindre sett mig förr och har därför inget att säga till om.
Men det finns en sak som inte är okey i mina ögon. Och det är när kompisar sviker kompisar. Och med sviker menar jag i det här fallet snackar skit bakom den enes rygg, ljuger och inte kan glädjas med andra när det går bra.
Skillnaden mellan en vän och en som inte är ens vän är tydlig. Därför ska det väl för fan inte vara så jävla svårt att hålla sig till det?! Inte ska några små (visserligen äckliga och dumma i huvudet) ettor behöva få ta den skiten jag har bärt runt på för att ni inte kan bete er som vanligt folk!!

Men som tur är finns det fina människor som även de skvallrar på sina vänner bakom deras ryggar trotts att de sagt "säg inte det här till nån men vet du vad --------- sa till mig..." med blinkande med hundögon. Tur att ni finns! Ah, hur skulle världen se ut annars? De sägs att man inte ska bli arg på budbäraren.. Men fy fan...

Jag tänker vara sur ett tag fram över. Så då vet alla varför nu och vi behöver inte snacka nå mer om det.
Och Du som känner att du borde ta åt dig, GÖR DET!  


Lejonhierta

Han har gömt en tiger i garderoben
en som ryter och skrapar med stora tassar på dörren
en som skiftar i svagt grönt och neonrosa
En tiger gjord av post-it lappar som han skrev till henne den där kvällen
när hon inte ville lyssna
Så han byggde en tiger istället
Det är tydligen nyttigt att vara skapande när hjärtat har gått sönder

Hans tiger som är flera meter hög och ryter så att grannarna ringer på dörren och ber
honom sänka ljudet
En tiger som förbjuder honom att bjuda hem vänner sedan en liten farbror försvann ner i gapet
Svagt gröna och neonrossa ränder som skär mot fingrarna när man vidrör
Om man lutar sig nära, så tigermanen frasar, kan man läsa om knutna nävar och att
kasta stenar mot fönsterbleck
och fräknar mot huden och kyssar på Bondegatan fyrtiotre
Han sover omslingrad i tigersvansen, en tass över bröstet och djupa andningar
som en mjuk räddning i neonrosa
och att obesvarade kärleksbrev faktiskt ibland blir till tigrar

Men en torsdag
En lapp på hallmattan
Jag rymde till Sibirien inatt.

Och han bryter ihop
Läser i tidningen om något tumult på gatan och människor uppjagade på
telefonstolpar
och om en cirkus som har en tiger av papp som de tvingar hoppa genom brinnande
cirklar
Och i slutet, i det allra sista numret för säsongen
så brinner tigern upp, grönrosa flisor över sågspånsgolvet
som en stor final

Men han drar inga paralleller till sin rosa garderobshemlighet
Istället inser han att ingen orkar helt och hållet vara hjärtklappande post-it lappar , med
anteckningar om känslor som aldrig fångas tillbaka
Bläckskrivna brev om att inte orka

Ett svagt tigerhjärta, bortskrämd till Sibiriens savann, för att kärlek trycker alltför
hårt mellan svagt gröna papper.

Antagligen.

Härom dagen läste jag en 8-stegig guide till hur man gör en armhävning. Det kändes givande.

När ser bilder som denna saknar jag mitt hår och jag tänker på våren då man inte behöver strumpbyxor.

image191

Nu jävlar..

..finns det fan en ännu vassare blogg att spana in! Det är min och Claras Äntligen Måndag-blogg! Klicka här och låt dig förföras utav våra underbara inlägg, allt för att göra din vardag lättare! Tack och ta emot mina vänner!

Tja!

Sup?

Antar att jag inte kommer lägga ner bloggen, höhö... Allt blir så cp ibalnd, jag är trött o irriterad men det här får mig o skratta så mycket att jag faktiskt trillar av stolen! Det är skit kul haha.

helgen var sweet. Hemma i fredags då jag skulle upp tidigt och jobba på lördagen, inte fullt så sweet men fortfarande helt okey. Satt på jobbet o kollade lite cobrasnake bilder o blev galet taggad på party (jag som inte skulle ut i helgen... hum) så jag skicar ut lite sms för o se vilka som också är taggade.
Självklart var tony det, haha.
Och otippat som fan fick vi även med oss Foffie, så först vart det lite förkrökande på Viper Room, helt okey massa täby folk där så det var kul kul! Sen när vi tröttnade så drog vi oss mot stureplans hållet o hade turen på vår sida o kom in på China (berns) mkt trevligt mkt trevligt. Men vette fan om de var värt de 200 kr som jag betalade i inträde? tegel ÄR underskattat.

Nu är det bara 4 veckor kvar tills höstlovet och Rom, jag längtar!

Jaha...

Alex Schulman slutar blogga, kanske borde även jag?