Workingclass hero

Hej vänner (och fiender), sista dagen på friidrotten idag. NU är hälften avklarat och man är en aningens rikare. Känns bra, riktigt bra faktiskt! För att vara lite överdrivet positiv sådär... Nu är det bara till att tagga om för imorgon drar det iväg ner till Åhus fär årets midsommar firande tillsammans med en blandning bestående utav esteter, stockholmare, malmöbor och bönderna från Åhus. Kommer bli fett bra.
Ska fixa lite stuff nu, men se till o ha en riktigt skön midsommar full med sol, sill o snaps! 


Sommarlov por favore!

Det är bara sååå jävlans in i helvetets äckligaste bajs fucking tråkigt just nu så attman bara vill gå o lägga sig o inte gå upp förrens det är midsommar typ... då blir det nog kul.
Men skolan...!! Vem fan orkar mer nu...?!? Är så grymt irriterad på mig själv o mitt cepe dåliga aa jag vet inte allt typ... jag måste lära mig o planera bättre o så måste jag skaffa lite motivation till hösten för som det ser ut nu kommer det inte vara särskildt kul o hämta ut betygen på onsdag om man heter cecilia winkler....

DÖD ÅT ALLA LÄRARE!! Iallafall alla som är dumma.... peace out för i helvete!!

It's in the air..

Sex is good, sex is fine, doggystyle or 69. just for fun or getting paid, everyone loves getting laid. send this to 4 horny people or be doomed to bad sex 4 ever..

Veckans lärdom

Tvätta aldrig på fyllan. Risken för att buskort, pengar, viktiga lappar och  liknande följer med är allt för stor!

Och kom ihåg! Med en jämn bränna sätter du dina egna gränser! Så ut o stek lite i solen nu!!

Godafton Sverige!

Långhelg nu igen, wooho, it dosent get any better! Tibbles o åvas studenter går ju ut torsdag och fredag, så skolorna har därför bestämt för att stänga under båda dagarna. Ett mkt klokt beslut om ni frågar mig.
Så jag passade på att åka lite flak igår då ludvig tog studenten. Stört trevligt! O blöt blev man, synd bara att det var så kallt ute, men som tur var snodde jag o ett x antal människor Luddes duschar när vi kom fram.
Så sjukt när man kommer på att man står nästintill naken (stringtrosorna var kvar på!) i en minimal dusch med typ 7 andra personer som du knappt kommer ihåg namnet på eftersom du träffade dom för första gången för typ 2 timmar sen och alla dessa människor som springer in o ut i badrummet hela tiden skriker o skrattar o är bara allmänt jättepackade. En typiska sån sak som bara händer på fyllan! Mer fylla till folket!!!
Dock var det inte ritkigt lika kul när det värsta börjar lägga sig o jag inser att jag inte har några torra byxor med mig och när mamma ringer mig kl 15.30 och undrar om jag gick till doktorn kl 15 som jag skulle? Öm njae äm inte riktigt mamma lilla... Och som grädden på moset kommer jag på att jag ska vara tränare en halvtimme senare men det förträngde jag snabbt och skynadade istället ner i köket och hällde i mig ytligare ett glas skumpa.

Yay, och idag har jag bara degat runt här hemma tänkte åka till gymet men jaa jag bestämde mig för att det ändå inte var nån ide... eller nått!
Snart kommer Soffie o Pinkys med sällskap hit o då blir det middag a big one i guess och sen vid nio tiden ska vi tydligen vidare in till stan och sen får vi se vart natten tar oss! Jag är iallafall på på det mesta!


Vi ses i dimman mina vänner!