Live from Brazil

Okej jag skaffade mig idag en ny pojkvän, en riktig don juan charmig och söt på alla möjliga sätt (lägg märke till ironin här) krulligt hår, hesaste rösten ever och en förkärlek till att kedjeröka. Oh yeeah precis det som får mig att gå igång.
Nog om det idag har varit en nästintill för spännande dag.. Vi åkte ut med båten för att snorkla lite i några laguner, och just idag hade högre makter bestämt sig för n¨ågon slags tropisk storm skulle bryta ut just över våra huvuden. Båtjäveln gungade så gruymt mkt att jag flera gånger var tvungen att hålla i mig för att inte trilla över bord, skojar inte! Och mitt i allt detta m(behöver jag säga att regnet hällde ner förresten?') så får dem problem med motorn, jaaa.... aja skit samma vi kom iaf hem helskinnade förutom ett magnet brännmärke på papis ben., men han överlever.
Ikväll är det ju nyårsafton för hela slanten, vad händer hemma? Hoppas alla super sig så fulla som det bara går på champagne (läs billiga groggar)och har the best of times, höhö...
INgen mer smörja för idag tangentbordet som visserligen är svenskt är hur segt som helst! Nästintill svettig efter denna dust med det.... ARGH dö...

GOTT NYTT ÅR KIDS

häst

 So long suckers, now i'm off for Brazil YAAY!! Ska spendera nån vecka nere i sydamerika o värmen, yeeah.
Kommer börja med en vecka ute på en ö som heter Iliha grande där vi också firar nyår sen åker vi vidare tillbaka till Rio för lite shopping o turistande. So long <33



Såhär kommer jag se ut när vi kommer hem!

En liten påminnelse...

När livet ibland ger mer än du kan klara, när 24 timmar inte räcker till, minns då syltburken och ölet.

En professor i filosofi står framför sin klass, med några saker framför sig på katedern. när lektionen börjar lyfter han, utan att säga något, fram en stor tom syltburk, och fyller den med golfbollar. Han frågar sedan studenterna om burken är full. de nickar ja.

Så plockade professorn upp en låda med små färgade kulor och häller dem i burken. han skakar burken lätt och kulorna finner vägen till hålrummen mellan golfbollarna. Igen frågar han studenterna om burken är full. De nickar ja igen.

Så plockar professorn upp en påse med sand och häller den i burken. Självklart fyller sanden hålrummen mellan golfbollarna och kulorna. Återligen frågar han om burken är full och studenterna svarar JA i kör.

Professorn plockar då fram en stor burk öl och häller hela innehållet i burken, vilket effektiv fyller upp hålrummen mellan sandkornen.

studenterna börjar nu skratta. Nu, säger professorn, när skrattet har lagt sig, tänkt dig att den här burken representerar ditt liv.

Golfbollarna är de viktiga sakerna i livet, din familj, dina vänner, din hälsa, saker du brinner för, saker som om allt annat försvann och bara de sakerna återstod, så skulle ditt liv fortsatt vara fullständigt.

De små kulorna representerar de andra sakerna som betyder något, din utbildning, ditt hem, dina ägodelar.

Sanden är allt annat, de små sakerna.

Om du först häller sanden i syltburken, fortsatte professorn, blir det ingen plats till golfbollarna och småkulorna. Det samma gäller i livet. Om du spenderar för mcket tid och enegi på de små sakerna, får du aldrig plats till de sakerna som är viktigast för dig.

Koncentrera dig på de saker som är viktigast i ditt liv. Umgås med din familj och dina vänner. Lev i nuet och gör de saker du känner för. Det blir alltid kvar tid till att städa och sånt.

Ta hand om golfbollarna först, det som verkligen betyder något. Prioritera. Resten är bara sand. En av studenterna sträckte upp handen och undrade vad ölen representerade. Professorn log. -jag är glad att du ställde den frågan. Den visar hur fulländat ditt liv än kan verka, finns det alltid plats för en stor öl.

Visst är det härligt!

GOD JUL, MERRY XMAS, BUON NATALE

2