Sentimentalt?

Jag måste bara säga att det var så himlans roligt att träffa och få krama lite på Clara, Frida och Julia igår! Jag hade nog saknat er riktigt mycket! Speciellt söta Clara som jag blivit så bortskämd med att få träffa, leka, deppa och skratta ihop med varje dag i 3 års tid. Åh vilka år det har varit!

Mjau

Imorgon gör jag min sista dag på det här stället. Riktigt mjauu!

Så vart det torsdag.

Och det efter en mycket lyckad onsdag! Johanna den pärlan ska ju till att flytta till Göteborg på måndag(!). Därför behövde hon få sig en riktig Tegel omgång innan dess. Som den fina vän jag är ställde jag ju självklart upp, höhö. Vi började med lite öl hemma hos den blivande göteborskan för att sen på runda fossingar förflytta oss (hem) till Tegel. Och vilket drag det var va! Massor med folk ville tydligen ut i sommarnatten. Massor med roligt folk som det var ett tag sen man sett. Mungiporna mina var som fast klistrade vid mina öron! Dessvärre skulle jag ju jobba idag så det vart till att runda av ganska så tidigt och ta första nattbussen hem. Men det gjorde inte mig nått egentligen vid det laget var det ändå så överdrivet mycket folk där. Gick knappt att ta sig fram!

Men kul var det! Och idag mår man som man förtjänar. Men som tur är finns det inte några mängder med jobb iallafall så jag har mest suttit och lekt hela dagen. Så vid lunchen skulle hela min avdelning gå och äta i Pampas men virri-virri-kocko som jag är glömde jag ju om det och gick och köpte lunch med Phil tidigare. Hm. Så nu sitter jag själv här och BLOGGAR. Pappa skulle dö om han visste. Haha. So long vänner!

Indianflickan.

Idag har jag på mig en ny liten fin fin kjol. Vilken bror Philip total dissar. Den är i ljust brun mocka och med fransar längst ner på kanten. Mycket söt och väldigt "just nu" så att säga. Såklart något som lille Philip inte förstår ett smack av. Pojkar!
Iallafall så har han så fort han sett mig idag ropat "Pochahontas!" (stavas det så?) efter mig. Och om tillfälle getts till och med nynnat högt och tydligt "´Kom spring på gömda stigarna i skogen.." Vilket då är en av de sånger de kör sten hårt i filmen (för den oinsatte). Mycket irriterande. Men tro inte att det får mig att sluta använda kjolen min för det! Nänä du! Istället ska jag tänka ut en liten mini-hämnd. Mohaha. So long!

hej.

ingenting att göra. ingenting och skriva. bara jobb som finns i nått lager långt hårifrån och väntar på att bli hit skickade. kanske dags för lite lunch snart då. blir så trött och seg av att inte göra något. dessutom var jag ute och gick i morse. imponerade lite på mig själv liksom. juste. jag skulle verkligen vilja åka till holland typ NU. hejdå.

Sun-day



Jag känner för att åka ut på landet med vänner. Vi skulle bara bada i havet, sola på klippor och plocka smultron i skuggan. På kvällarna skulle vi packa en ryggsäck med mat och gå ner till vattnet och grilla en härlig middag som sväljs ner med kall öl. Vi skulle alla gå runt i gummistövlar och lätta sommarklänningar med tovor i håret och utan det minsta lilla smink i ansiktena våra. Det skulle vara sådär härligt tyst från bilar och telefoner och det enda som skulle fylla våra öron var skratt, fågelkvitter och vågor mot klipporna. Åh.

Oh boy...

Snart fyller jag ju år och det passar mig så bra så! Sitter nu och knåpar ihop en liten önskelista, yay. 19 år snart och blir som en liten bebis när det är dags för dessa önskelistor, visst är det bland de roligare sakerna å skriva! På toppen detta år hittar vi en väldans fin mobil. Yes. Jag råkade ju spilla te över i stort sett hela mobilen i måndags så den är ungefär så död den kan bli. Buhu. Alla nummerna är borta men igår fick jag iallafall låna pappas gamla. Jag kallar den klimpen. Ni kan ju kanske själva räkna ut varför...

Här är mobilen jag drömmer (våta drömmar) om för tillfället. Oh be mine, please?



Oh sweet sunny day how we love you...

Jag vet inte om jag sa det innan men jag var ju på en liten hemlig-bus resa förra helgen. Till Åhus! Vi lekte väldigt mycket och festade ännu mer. Det var en såndär riktigt underbar utflykt där allt bara flyter på i en skön stämmning. Mandinka Jr återförenades och gjorde ännu än gång gatorna osäkra. Vi har varit lite för utspridda det senaste året tycker jag. En i Usa, en i Götet, en i Malmö och resten i huvudstaden. Men nu fick vi äntligen leka Cribbe allihop igen. Feeeels geat! En ny kräftskiva har också börjat planerats så jag är NÖJD!

Nu kommer Jojjo P och vi ska njuta av det fin fina vädret som kommit till oss. Sol och bad i trädgården blir det! Ciao!


Här är en liten bild på mig och Sofie när vi busar som bäst!


Idag åkte Han.

Vi kommer att sakna varandra något otroligt men tiden kommer gå fort som vanligt och visst kommer jag komma ner och bo i hans saga lite då och då. Då kan vi leka och pussas hela dagarna medans Haggan bara får titta på. Hihi bus!





Puss på dig bebis.

WorkingClassHero?

Är nog inte kategorin jag tillhört den här sommaren. Tyvärr. En och en halv dag har jag lyckats åstadkomma ser jag i lönespecen. Fy fan vad slapp man kan va! Nä till hösten får det bli andra bullar. Förhoppningsvis på ett roligare ställe då också. Ska försöka knipa om klagandet på jobbet och bara dra mig dit imorgon och resten av veckan samt nästa. 7 dar, hur jobbigt kan det vara?!

Sommarens bästa film har jag också hunnit se sen sist. Konkurrerade till och med ut SATC filmen. Älskar musiken som åter igen livas upp och fyller mina ipodlurar. Miljön är fantastisk och får en att älska Grekland för alltid. Sen var det skådisarna, ypperligt val måste jag säga! Boho-Meryl Streep är fantastisk, likaså dottern som vi minns från alla de otaliga  gånger vi sett "Mean Girls". Haha, tider! Nä, kort sagt en riktig "feel-good" film. var helt uppe i varv efter den och studsade fram på Täbys trygga(?) gator! Yay.




Puss och kram.

Om bebisar, försvinnanden och sånt...

Jag råkade åka till Kroatsien ett tag men nu är jag tillbaka igen, yay! Fast imorgon måste jag ju åka igen bebisar. Apprå på bebisar, fasiken vad mycket bebisar det fanns i Kroatsien. Min pappa säger att det är vanligt att det blir så efter ett krig. Att människor börjar tro på framtiden igen liksom. Ganska fint ändå.



Vad hände sen?

Min sk blogg-pause kom lite som en överraskning även för mig. Därför tar vi en kort recap på den senaste månaden, yay!

Jag skulle ju till att sluta skolan så vi i klassen bestämde oss för att åka på en kryssning och dricka mest. Det såg typ ut såhär och var ganska så väldans kul faktiskt. Synd bara att mina två guldpinglor bangade ur.



Sen tog jag ju äntligen studenten. Vilken grej, skulle göra det tusen gånger om om jag bara fick! Bästa dagen i mitt liv, lätt. Och såhär såg det ut:

  




 

Baksmällan var galen så jag och min prins åkte till grekland i en vecka och myste mest.




Sen kommer jag inte riktigt ihåg men jag tror det var så att vi åkte för att fira en underbar student i småland!




Sen fylde Sofie och Emma år så då firade vi dem en stund för att dagen därpå ta lilla bilen till Örebro Universitet och vara på Emax kurs i några dagar. Där spelade vi mycket kubb och lyssnade på olika människor som tyckte vi var jätte bra. Kul.




Annars har jag nog mest bara myst hela sommaren. Och lekt med bilar förstås!

  


Thats it for this time! Jag ska äta glass och chokladdoppade jordgubbar med min prins typ nu, så tjarå!


Nu känner jag för att blogga igen, välkommen tillbaka till mig själv!