WOOOHO!!

KOM VI TVÅA I "BÄSTA VARA" BLAND 300 TÄVLANDE I UF ELLER KOM VI TVÅA I "BÄSTA VARA" BLAND 300 TÄVLANDE I UF?!

Yees det gjorde vi för dom som inte förstod. Och fy 17 vad stolt, uberglad, lycklig, nöjd och sjukt glad jag är just nu! Har gått på en major enorm adrenalinkick sen typ sex timmar bakåt i tiden, börjar äntligen lugna ner mig lite nu!

Men återigen, det här känns bra. Mycket bra till och med. Nu är det bara till och vinna lite mer i SM som är i maj. Behöver jag säga att jag är pepp eller?! Nä hörrni, nu har jag allt gjort mig förtjänt av ett fint och välbehövligt lov!

Lovet ska spenderas i Åre där dagarna kommer vara fyllda av snowboardåkning, afterskii, varm choklad, snö, mys och fest! Och som om detta inte vore nog så kommer min älskling upp på tisdag! Det ni, det kommer bli bäst! Och på fredag eftermiddag tar vi tillsammans tåget hem. Ses då!

Hat bäst, gå på fest!

Big Love



Har någon sett serien Big Love? Det handlar om några mormoner som lever i en stad i Utah. Alla är gifta med alla och intrigerna flödar. Den femtonåriga flickan som sjunger i klippet är förlovad med gamlingen i sängen. Sjukt va! Tyckte mest hon sjöng fint. Jag blir nästan lite vemodig av det. Lyssna typ.

Tisdag

Idag när jag var påväg hem med tunnelbanan kom det fram en liten gubbe till mig och läste en dikt för mig. Den handlade om en ledsen människa som brukade stå vid Klarabergsgatan och kedjeröka. När den lilla gubben var klar ojade han sig lite, vände på klacken och gick sakta bort från mig. Hur fint är inte det? Jag kan tycka det är hur fint som helst!

När jag sen gick av tillsammans med resten av tåget vid ändstationen såg jag den lilla gubben ensam sitta kvar på vagnen. Aldrig har jag sett någon så ensam innan, såg framför mig hur han levt hela sitt liv och för var år förlorat någon han hållit kärt. Det gjorde lite ont i mitt hjärta då.

Hej då.

Emma, finns bara i fantasin men hon är fin tycker Kalle.

Idag har jag bara legat i min säng och pussats och kramats hela dagen med min skatt. Det har varit fint. Vi har varit bakis och legat nära och halvslumrat på varandras axlar samtidigt som vi lyssnat på långsamma låtar som får en att må bra. Enda gången vi gick upp var vid halv tre ungefär (vad är tid jämfört med det här?) och det för att få tyst på våra magar som helst bara ville ha cheeseburgare. Tysta blev dom men det utan cheeseburgare, omelett fick duga. Men det gjorde inget för jag var ju med min skatt. Det var huvudsaken tyckte jag. Min skatt missade bussar tills de inte längre gick och fick istället flytta in här i mitt slott. Nog för att jag har en mur bestående av smutstvätt vid fönstret för att hålla tjuvar och fulgubbar borta men jag tycker nog att jag även behöver en riddare vid min sida mest hela tiden. Tyvärr hände bara det där i min fantasi. Jag får helt enkelt nöja mig med min mur av smutstvätt så länge. Inte kan man ha allt hela tiden hur mycket man än önskar och håller tummarna.

Snipp, snapp, slut.

Ps.
det här är så fint tycker jag

Lill-Lördags Kärlek

Projektarbetet är inlämnat. Psykologi föredraget är inpräntat. Och svenska analysen påbörjad. Nu är det kalas! DET mina vänner det är jag värd! Osis för dig som missar, höhö!

TJARÅ!!



ps. imorgon är det alla hjärtans dag, en puss och stor kram till er alla från mig!


peace

Skaterampen, Roskildefestivalen


Ett gäng går förbi med pappskyltar i händerna. På skyltarna har de skrivit siffror från 1-10.
Tjej vid sidan av: Vad ska ni med dom där till?
Kille med skylt: Döma skatetävlingen?
Tjejen: Vadå? Varför ska ni göra det?
Killen: Vi är stockholmare! Det är det vi gör - dömer folk!


hej hejdå hej hejdå hej hejdå hej hejdå hej hejdå hej hejdå hej hejdå hej

jag har ingenting och göra. eller jo jag har saker och göra fast de är så tråkiga saker. tror jag ska baka lite muffins såg några riktigt fina på ett ställe. ja det ska jag göra! tjarå alla de sjukt galet många människorna som läser den här extremt intressanta bloggen!


ps. imorgon är det måndag, sånt uppskattas inte.

Det här är till en duktig poet och nära vän.

Heja Clara friska humör, skjortan hänger utanför!

Hon ska skriva en modernistisk dikt och det tycker jag att hon ska ha en hejarramsa för.
Det är ju inte helt enkelt liksom. Skål.

Lördag nionde i andra tvåtusenåtta.

Projektarbete är inte min grej. För det är så tråkigt och jag gillar inte att göra tråkiga saker. Det är så tråkigt. Att det dessutom ska in på onsdag gör det inte heller mindre tråkigt precis. Tvärtom. Men jag är ledig på tisdag och det är så skönt. Fast jag kommer böhöva jobba projekt då så det kommer nog bli ganska så tråkigt för projekt äär inge kul. Efter onsdag ska jag hålla mig så långt som möjligt ifrån alla sorters projekt ett bra tag framöver. 

Men det här är en bra sak. Vissa kan tycka att den är lite grov. Bullshit tycker jag om det. Tjarå! 



It has no name, because i killed it.

Idag är en ganska så oinspirerande dag, en en-i-mängden-av-alla-andra-vanliga-dagar dag. Det är en sån dag då du tvingar upp dig från den varma och ovanligt sköna sängen på morgonen för att ute endast finna regn och rusk och en försenad buss. Sen när du väl anländer till skolan så är ingenting förändrat det ju fortfarande den jobbiga dagen och därför är den första lektionen (Matte C hej och hå) inställd. Jaha tänker du och för en sekund ser du den varma och ovanligt sköna sängen som en hägring framför dig.

Ta bort den bilden fort fort.

Eftersom du är en duktig elev sätter du dig i kafeterian och räknar lite med en vän ändå. Den jobbiga dagen fortsätter i form av händelser som inkluderar vinylgolv, ostbollar, oengagerad marknadsundersökning om något som jag verkligen inte bryr mig om samt jätte tråkiga filosofi lektioner som faktiskt på riktigt inte leder någonstans. Så när klockan äntligen ringer ut och skoldagen är slut packar du ihop ditt och släpar dig hem. Planerar att se en grym film och äta ton med god mat, helst riktigt onyttig sådan och inte röra dig ur fläcken på resten av dagen.

Icke sa nicke.

För du har prov i praktiskt marknadsföring, två inlämningsuppg psykologi/organisation o. ledarskap samt ett projketarbete som går åt fanders att ta itu med. Provet känns ju ganska så brådskande så det börjar du med. Förutsatt att du har böckerna med dig hem vill säga. Det har du inte. Nä för böckerna ligger i Claras skåp och gör noll nytta!

Tur att man har massa andra saker o plugga då. För och gå sysslolös en hel eftermiddag/kväll nä usch, ve och skam för den som gjorde det! Hej då påre.

Too Much Is Never Enough!

Temat för skivan är bestämt! Låt dig inspireras och be mig sen snällt om en biljett så har vi en toppenkväll fixad!!





     

 


Suck.

Ni skulle ha sett min bakrund på sidan innan. Så fin, så fin. Men den ville visst inte vara med... Och nu orkar jag inte fortsätta med det, ska gå och tröstäta lite smör istället. Tja!

Cecilia om att vara vuxen.

Idag känner jag mig vuxen. Jag har inte bara städat rummet på eget intiativ utan även gått upp före tio en lördag morgon, provat ut (och nästan bestämt mig) för de glasögon som ska pryda min näsa framöver samt firar ETT ÅR med den underbara person jag kallar min pojkvän. Är inte det vuxet så säg!

Men det är ganska kul och vara vuxen idag, faktiskt roligare än jag trodde att det skulle vara. Ska nog börja vara vuxen lite oftare. Sen så ska jag ju på ett möte idag också (ja, jag säger så för det får mig att känna mig lite viktig). På mötet ska vi prata om världens bästa studentskiva och äta (s)pyttipanna (vuxen..?) och senare idag ska jag bli bjuden på middag av den där fina pojkvännen. Fy 17 vad han är bra! En hemlis; jag lämnade en liten present till han på hans nattygsbord innan jag gick. Då blir han glad när han kommer hem från jobbet och ser den!

Nä nu ska jag fortsätta och vara vuxen, so long!