Hej jag är själv på jobbet!


Och med det här säger jag god natt.


Åh jag tror jag behöver en röd cirkusjacka...


Dreams of the day.

Nä jag vill jobba på ett litet trångt café med stora soffor och fotöljer i mörka bruna och gröna färger. Inne i stan skulle det ligga på en liten mysig bakgata dit bara snälla nyfikna människor hittar. Jag skulle stå bakom disken och göra riktig varm choklad med vispgrädde och lära känna alla stamgästerna. Dem skulle komma dit för att läsa en bok, tänka på livet eller prata med hemliga vänner över en kopp nattsvart kaffe. Och jag skulle få äta hur många kanelbullar jag ville utan att ens behöva betala för dem. Till julen skulle det dofta sött av nejlikor, kanel och glögg. Det skulle stå värme ljus i varje hörn och nyförälskade par skulle sitta i timmar med rosiga kinder och leende läppar. Jag skulle aldrig be dem gå för då skulle stället tillslut dö. Och varje dag skulle jag säga till mina vänner att de kunde titta förbi när de hade tid så att jag kunde koka te med honung till dem i mitt rutiga förkläde. Vi skulle vara lyckliga. 

Tomt och ensamt.

Hela byrån har åkt till New York och jag får ju inte följa med eftersoom tanken är att jag ska sluta här snart. Så nu sitter jag här helt ensam.Två och en halv timme har gått fast det känns snarare som om dagen snart borde vara slut. Tiden går extra långsamt när man inte har någon att prata med. Alltså om någon har vägarna förbi Kungsgatan de närmsta dagarna så RING MIG! Eh... Desperat? Nä men seriöst, gör det!


Mini-chock.

Var idag på lunchen i weekday-butiken för att köpa ett par jeans. Cheap Monday var tanken och så fick det bli. Vet att dem är super och allt det där. Så eftersom jag haft typ tre par genom åren tog jag vanan trogen några par, alla i strl 29.32 som vanligt, och gick in i omklädningsrummet. Första paret på, hm lite väl stora i midjan, springer ut och tar ett nytt par i strl 28.32. In igen suprise förstora igen, springer ut och tar ett par i 27.32. De här passar nog bättre brukar ju ha 27.32 i de flesta andra märken tänkte jag. Inte. Nästa par i strl 26.32 däremot, lagom tänker jag men frågar för säkerhets skull jeanskillen om de töjer sig något.

"Ja en storlek större ungefär"
"Okej, har ni 25.32?"

De satt som en smäck! Men sen slog det mig. 25.32?! På mig?! Jag är verkligen inte en 25a tjej, hjälp! Det finns ju hur många tjejer som helst som är mindre och smalare än mig vad har de för storlek egentligen om jag har 25 och den minsta är 24?? Alla dem där modellerna och anorexia-flickorna? Dem får kanske gå nakna, sjukt.

A rush of blood to the head.


State of mood: Wishful

Just let me run for a while, please?


Jag mår bättre när du låter mig skita i det.

Torsdag.

Åh jag har så himlans mycket fina bilder nersparade på min dator just nu. Jag vill bara dela med mig av dem! Men tyvärr är jag ju så trött på datorer när jag kommer hem efter en dag på jobbet (åtta timmar framför skärmen är INTE kul) att jag skulle till att spy om jag satte mig framför en igen! Det är lite tråkigt... Men jag ska inte klaga är ju så oerhört nöjd med den här chansen till jobbet som jag har. Det är däremot dags att snacka löneförhöjning nu här.

Förövrigt är Carola här hos oss idag, himla trevlig tjej! Men antar att hon väl måste vara det lite mer än alla oss andra. Puss!

My friend Andy made me this one for christmas, I love him now.


This is how we work.


Awkward

Mest bara för att jag gillar ordet (dock ej dess betydelse!) men också lite för att det var pinsamt länge sen jag bloggade. Antar att jag kom in i en såndär blogg-svacka igen. Ja ja... Lång tid har gått men jag är egentligen inte alls sugen på att berätta om det som har varit. Jag är sugen på förändring. Förnyelse! Jag vill ut och resa, men jag har inga pengar så jag måste spara, men jag är så dålig på att spara. Borde sätta upp mål för vad jag vill annars kommer jag bara gå runt och dö. Jag vill också ha ett nytt jobb ett spännande jobb! Såg att Mikael Bindefeldt är uppe på mitt kontor, kanske borde man ta sig ett snack med kändis festfixaren. Snacka om ett kul jobb! Jag svamlar. Förlåt men det är bara för att jag druckit cola (det innehåller ju för fan koks, who came blame me för att jag svamlar?!) men jaja jag klarar nog bara inte rikigt av det. Starka grejer.

Ledsen, det här kan ha varit årets sämsta inlägg. Skyller på att jag är ur form när det kommer till bloggandet och återkommer senare. Hej då!