Om några timmar...

Är det jag som åker till Teneriffa för en veckas sol och bad. Jag vill redan nu sända ut en varning. Såhär kommer jag nämligen se ut när jag utvilad och lycklig återvänder till Sweden (smyg-övar redan nu på engelskan) för att pussas med min prins som då är i landet. Underbart!


Svart Vs. Vit


Några av mina favoriter delar jag här och nu med mig av till dig. Enjoy. 

Sugen på blogg.


Ett par nya byxor vore inte helt fel.. Har varit ovanligt osugen på shopping senaste tiden, dags att ta igen lite nu moha.

I förrgår fick jag ett kärleksbrev.

Det är mycket möjligt att det gjorde mig till jordens lyckligaste flicka. Det var allt jag hade att säga för nu. Sov fint vänner.

Det går sådär med helgbloggningen vänner...

Men lika bra det kanske! Har kommit underfund med att jag gör oftast det som jag känner för och när det faller på. Inget lyckat koncept egentligen men det funkar just nu så varför inte bara fortsätta såhär? Är för övrigt hemma från jobbet idag, min hals gör nämligen otroligt ont och vill inte alls prata! Men jag blev glad för en minidos av syster-kärlek från London!


Det börjar gå överstyr.

Okej jag sväljer stoltheten och gräver ner stridsyxan. Det här funkar nämligen inte längre, det måste bli en förändring. Till det bättre förstås, en förbättring. Ja. För er som inte redan förstått det så är det min extrema smör-konsumtion jag pratar om. Ja det är sant (och hemskt) begäret har gått mig ur händerna och är nu på en nivå långt över min förmåga att hantera det. Vissa såg det redan för ett år sen, phu.

Alltså jag har ju alltid valt den skrovliga sidan på brödet för att så mky smör sopm möjligt ska slinka ner emellan. men så för kanske ett eller två år sen började ett ytterligare lager smyga sig på. Till en början var det ingen som märkte något så det ökade så lite så lite. Sen en dag vara det bara där, PANG mitt i ansiktet på oss i Tibbleskolans matsal! Ett ca 5 mm tjockt lager utav smör (hålen i knäckebrödet ej inräknade..) Komentarerna var många och högljudda. Lika så de rynkade näsorna. Men jag brydde mig inte så mycket, vadå det är ju gott? Och så mycket är det ju faktiskt inte.. Blablabla!

Och så höll (läs håller) det på, varje dag.

Idag slog det mig. Jag har sjukt mycket smör på mackorna! Det har ju inte precis gått och blivit mindre volymer med tiden heller och nu är vi uppe i sådana extrema mängder att min jeans inte längre går att knäppa i midjan! Usch. Jag måste dra ner på smöret fan. Det kommer bli riktigt jävlans svårt för mig. Det är ju gott som godis men jag kan ju inte ha lördag varje dag, hu!

Nu har syster något att skratta åt i alla fall. Hon är förövrigt en av de rynkande näsorna som inte förstår nått! Skämt och sido nu ska jag sluta smöra, hjälp mig!

Min mamma är söt.

För när hon vet att jag är lite ledsen och nere så skickar hon små roligheter till mig. Idag har hon skickat det här bland annat:

And always remember....
when life hands you Lemons,
ask for Tequila and Salt and call me over!

Det behövs så lite ibland, något att alltid komma ihåg...

Vill inte jobba imorgon. Inte övermorgon heller.

Förstår inte varför jag fortfarande är uppe är ju så jävla trött!

Helg sköna helg!


Sexy bastard Irina!

Thats it for now. De slitna bilderna från hemresan försvann på vägen tror jag, helt borta bara! Kanske lika bra det, eh.

Vänner!

Idag mår jag som jag förtjänar efter en hård natt. Men en också oj så rolig natt det blev. Var i Saltis av alla ställen och nötte dansgolvet. Blev kanske en gratisdrink för mycket men vad gör det om hundra år? Nu ska jag åka och träffa mina lammbebisar över en fika. Ska beställa den fetaste colan dem har. Det är jag värd! Tänkte langa upp lite bilder senare från gårdagen, det här är ju trotts allt en helgblogg! Fan vad jag låter då.... Ses!


Välkommen till helgbloggen!

Barnvakt. Gym. Stan. Shopping. Tessie. Vin. Födelsedagskalas. Kajsa. Johanna. Fisk. Pink. Centrum. Fika. Promenad.Distanspojkvän. Kramar. Städa. Stryka. Mysa. Ladda måndag.


Det blir nog min helg det. Jag är förövrigt ansvarig för att ta hand om en extra garderob denna helg, mamma är i Spanien. Men det är lugnt mam, jag tar mitt uppdrag på största allvar. Nu ska jag äta lite lakrits till lunch, sånt får man göra ibland.


JA!

Nu vet jag  hur jag ska fixa till det här!! Det kommer bli great som frosties tigern sa för så länge sen! Det här ska bli en helgblogg! Eftersom jag ändå inte har tid och ork på veckorna så kör jag istället järnet på helgerna, bra va?

Om jag skrev en saga skulle den börja såhär.


Världens vackraste Gynning


   

Mi Scusi!

Just nu är jag inne i en kraftig bloggsvacka. Det är inte så mycket att göra åt saken egentlige. Jag sitter 8 timmar om dagen framför en dator. Det är mitt jobb. Så när jag kommer hem vill jag helst inte ens se en dator. En annan bidragande orsak är att inspirationen tryter som aldrig förr och jag hatar bloggar som bara maler på om ingenting och bara berättar om en helt sjukt tråkig och seg dag inlägg efter inlägg. Då får det hellre va! Men visst har jag fortfarande en herrans massa fina bilder! Så de ska jag se till att publicera med lite jämna mellanrum. Hoppas ni gillare.

This is me.


okej.

Jag är ju sämst på att hålla den här bloggen igång! Förstår inte varför jag inte alls hinner med den, hm. Kan ju försöka skylla på att jag jobbar åtta timmar om dagen och att det tar mig ytteerligare två timmaar om dagen att bara ta mig till jobbet. Där försvinner en hel del tid känner jag. Sen i helgen var jag ju inte  med båten en sista gång innan den åker upp på varvet för att gå i ide. Jaja, Kajsa har tagit körkort. Shit grattis grattis grattis! Sen har min älskling kommit hem för helgen, jajaja! Så i helgen ska jag nog mest bara mysa en massa med han, yay. Fast på fredag ska jag dricka en massa viin på jobbet för att sen gå på avskedsmiddag för Clara och Frida som flyttar till London (!) på söndag. Det blir kul kul kul! Ses.