HEY!

Jag känner för en sinnessjuk uppdatering, det har hänt massa kul nämligen!

I torsdags satt gänget och jag vid poolen och degade när någon ställer frågan vad ska vi göra ikväll? Hm, jaa vet inte nått kul och sådär som det brukar låta ni vet. Och PANG så får Angie ett mess från en promoter i LA om att han arrangerar en födelsedagsfest för en av tjejerna i Pussycatdolls och han tycker att vi borde komma och festa med dem. Lätt säger vi och tre timmar senare sitter vi alla inklämda i bilen med ett flak öl, en dunk rosé och musik på högsta volym. Så laddade! Blev en blöt och helknäpp utgång kan jag lova! Vi avrundade kvällen vid 5-tiden, sex personer i ett dubbelrum. Trångt och mysigt, precis som vi spelar. Resan hem blev av det lugnare slaget med ett stop på Denny's för tidernas fetaste frukost, yummie.

Hade nyss mitt första prov här, scantron. Vilket innebär att man har multiple choice (A-E) kanske låter lättare men jag fick gnugga varenda liten geniknöl för och få ihop det. Har sjukt mycket läxor/prov/inlämningar just nu så det har inte riktigt funnits tid till att läsa de 200 sidorna jag skulle ha gjort till idag. Men men, det går nog bra om ni håller tummarna lite för mig bara.

Vi har fått en ny rumskompis också, en ovälkommen sådan. Japp han flyttade in inatt och japp han är en råtta. Hemskt! Vi satt alla tre krampaktigt ihopslingrade i sängen och skrev till för varje gång han rörde sig inne i köket. Usch min puls var uppe på extrema höjder och det värsta är att vi vet inte än om han är kvar någonstans i lägenheten eller om han flytt. Inga fler öppnade fönster nattetid!

Nä nu måste jag återgå till mitt pluggande har en läxa kvar för min kvällskurs ikväll, sen bär det av till gymmet (Måste ha fler timmar den här veckan! Panik!) och efter det plugg inför provet imorgon ihop med S, sen class sen slut för idag tack för idag! Blir en ensam kväll dock stora delar av gänget kör en spontanare till LA för att se Britney och avnjuta en middag på IKEA. Kul för dem!

Later cakes!

Tips.

När jag är för dålig på att uppdatera, kompletera med den här gullungens roliga inlägg!

At the end of the day you know what matters the most.

Den klart bästa lektionen på hela veckan är Intercultural Communications. Det känns som om man faktiskt gör något. Nästa vecka är Santa Barbara Peace Week, jag längtar!


this crazy country.

igår fick jag redan på att en av mina americanska vänninor som ursprungligen är från texas bor granne med george w bush, sickkk. idag snackade jag med en tjej som har sovit över på neverland hos michael jackson (i hans säng) och kände honom väldigt bra, också sickkk. nu måste jag duscha sen soooooova. blev utslängd från class idag för att läraren fick för sig att jag har svinflu. dö.


welcome to my crib.

Jens har gjort en liten foto-film om vårt hus. Först går han ut från gården ner mot havet sen vänder han och går upp till min, Angelica och Charlottes lägenhet, vi bor i 10an. Vidare till tjejerna i 8an, ner till killarna i 2an, tjejerna i 3an, killarna i 4an. Killarnas vrålåk och sen ner mot downtown och Subway. Hade han fortsatt så hade han kommit ner till Santa Barbaras epicentrum. Titta vettja!


a quickie

Yesterday: School. Suprise bdayparty with real stripers. Cab rides for 200 bucks. Catfights. And of course a hell lot of Sexy Bitch. Crazyyy!

Today: Deal with the hangover. Grocery shopping. Surfing with the guys. Drink 185 beers from the keg my friend brought for his party tonight. Crazyyyyy!