YAY!

Okey årets fetaste fest är fixad!! Och jag är taggad till tusen! Det är ju såklart min, Fridas, Claras, Biancs och Threes studentskiva jag pratar om. Det är pepp!
Och om du har tur så blir just DU bjuden! Lägg 25 april på minnet, för det här vill man ju inte missa!



Check this out

Cuz this may be one of the most funniest things someone ever publiced at youtube.com
This my friends, this is as good as it gets!

ENJOY!

Cecilias memoarer?

Fett oaktiv på bloggen, gaah! Här kommer min helg i korthet, yaaaay!

Torsdag: Tjuvstart jag vet... Dagen spenderades på Älvsjö Mässan med klassen för kick off inför det komaden UF året, lite segt men det var en najs snubbe där, fy vad jag skrattade!
Lunch ute i Hammarbysjöstad med Emma, spontant och mysigt just the way we like it, åt en hel pizza vilket aldig har hänt innan. Stolt.
Sen ut till Solna på arbetsintervju (Ja jag fick det, woho) o snabbt tillbaka till stan för att möta upp chicksen och italienarna. Italienarna är tidsoptimister och missar därför middagen men vi tjejer drar till rice och äter buffé och dricker(läs pimplar!) husets. Hets hem.

Fredag: Sovmorgon men lyckas trotts detta försova min grovt. dagen flyter på ganska på bra trorts allt, vi regestrerar vårat företag, yaay! Shopping. Hets hem, tappert försök till att sttyra upp kvällen efter att planerna ändrats. Lyckades sådär, viper room först sen massa buss och tåg o buss igen mötte upp fishy, bajs-emma o tysken. Skulle på fest till Tony, men nä, åkte därför hem med mitt kvart i 3 ragg fishy och drack te.

Lördag: Leker guide större delen av dagen, dock svårt med en mer vild än tam hund i släptåg. Harry var namnet. Hrpm. Införskaffar present till kvällens födelsedagsbarn Johanna. Skyndar hem byter om, taxi hem till Jojjo P och blir bara en timme sen. Ja bra.
Jätte tevlig middag (tack till Johanna och lite Elin spom hade fixat så fint så fint!) sen utgång. Riktigt kul, eller vad säger du Kajsa? Höhö.

Söndag: Vaknar sent, inser att jag är jätte sen och att jag har tappat mitt busskort under natten. JA! skyndar in till stan för att möta italienarna och Tonna men glömmer i all hast min mobil hemma. JA igen! men lyckas trotts detta faktiskt möta upp alla, med bara lite svårigheter.. hprf.. Körde stenhård sightseeing (gamla stan, drottninggatan, slottet, djurgården, nk mm) på bara några timmar. Helt underbart. Stockholm är fint på hösten. Och sommaren, och våren, och...

image190
Födelsedagsbarnet, mig och Kajsa

Jag dör

Hahahah, sjukt... Finns det någon yrkesgrupp som tar sitt jobb mer seriöst än väktare/ordningsvakter? Jag tror jag dör på dem, haha så jävla kul!
Alltid ska dom gå in jätte hårt för att han där spottade ut sitt tuggummi på marken eller bara stirra jätte aggresivt på tjejen som vinglade till lite i toakön.
För det kan ju verkligen inte vara så att hon faktiskt bara är kissnödig eller har underskattat sin förmåga att gå i högklackat. Nej nej! Det är ju självklart för att hon är antingen pissfull och kommer snart börja tokspy över tjejen hon sekunden innan antagligen brutalt slagit medvetslös eller då alternativt att hon bär en fet bomb  innanför tubtoppen. Såklart.
Men kom igen nu.. Vad är det dom gör igentligen?! Får de betalt för att fönstershoppa och åka rulltrappa? Isåfall ska jag också bli ordningsvakt. Verkar hur soft som helst. (Fast jag har hört att man måste väga ett visst antal kg, som tjej typ 80..gah!) 
Som idag när jag var nere o sprang i tunnelbanan, blåa linjen den längst ner så finns det ju ett rullband som man går på ni vet, så iallfall ställer TVÅ väktare (för de klarar ju inte av något själva...) till med världens grej då de ska starta ett av rullbanden. ÖH. Om man inte visste bättre skulle man kunna tro att ett mord just ägt rum, så seriösa är  killarna! Gah, det är ju bara ett rullband som ska sättas på, och hela tiden sammlas det upp en massa människor för de tvingar ju alla att vänta (i rusningstrafik, HALLÅ?!) irritationen växer hos mig och mina medtrafikanter men så äntligen ÅH!  de har fått igång bandet. Det tog bara 4 minuter, good work boys! Vad var det? En knapp? Suck....

Tjarå

19/9

Idag är jag hemma för att jag är sjuk. Idag är det synd om mig. Eller jag är inte riktigt sjuk, jag är mest hemma i förebyggande syfte. Tss....
Inte för attd et har varit en såndär riktig sjukdag som jag hade velat ha idag men men. Istället har jag skrivit en uppsats, bakat och nu ska jag städa... Buhu vad jag tycker synd om mig själv. Men sen då fan ska här slappas, har en film, kakor och liter med te som väntar på mig! Det ska bli najs.



 
image189


Tja <3


Detta är en dålig dag.

Det här är en sån sak som i vanliga fall skulle fått mig att trilla av stolen av skratt. Men idag. Nä det funkar inte. Jag skrattade en gång, nästan.
Som sagt detta är inte en bra dag, och inte fan blir den bättre heller. Tror jag ska göra slut på den här plågan o bara gå o lägga mig nu på direkten..
Usch vad jag tycker synd om mig själv nu. Och usch vad sur jag blir på mif själv för att jag sitter här som en liten tönt o tycker synd om mig själv.
Bajs.
Tur var det iaf att helgen var bra. Hemma kväll i fredags, utgång lördags, biomys o jag-ska-aldrig-mer-dricka-ångest i söndags. Men de va najs. Synd att det inte alltid är helg och solsken bara!

Tja

The way you make me feel...!

image188

<3

En bra dag

I dag har varit en bra dag. För idag hade jag turen på min sida och fick åka buss med dagisbarn både till och från skolan. De små liven... Ibland leker livet va!

Tja!

Helgen i bilder

I fredags var det Tonna som var värdinna och stod för en rad roligheter (och en del saker man helst bara vill glömma.. tror jag talar för oss alla när jag säger så, höhö)
Nä men som sagt det var mycket lyckat och jag hade jävligt kul, var till och med amerikanska under en stor del av kvällen! Skål på er pussycats som gick på den enkla! Moha.


              

Tätt följt av lördag och kräftskiva hos Tettie var jag duktigt nöjd med läget men oj så bakfull. Men de najs. När folket började röra sig bort från Big Ts garage och kräftskiva så var det jag och Claire som drog till tegel. Duktigt med drag helt sjukt bara att vi faktiskt behövde stå i kö i cirkus en timme. Borde inte nån jävel infora nått sorts vip system där??

              

So long suckers <3


PS. Ett stort tack till denna helgs värdinnor!

Okey, this is fun

Nu ska jag visa för er vilken populär människa jag är genom att publicera min 3 senaste sms i inkorgen.


"Ehy where r u?"

"Ok"

"Vart är du?"


Can you feel it!! wooho jag är so damn populär att jag blir alldeles rädd, alla vill veta vart jag så att dom också kan komma dit!! yeeha! Not.
Clara vågar du visa hur poppis du är?


Min Dag

Dagens bra:

- Den
här mannen. Hur kan man inte älska honom? Han förgyller mina (och Claras) sorgefyllda dagar såhär när vi går mot mörkare o dystrare tider. Läs läs läs!

- Paris planer? Även om det aldrig skulle bli av har det varit sjukt kul och exalterande att sitta o planera det med fishy.

- Cookiesarna i frysen, och det bästa? Det är bara jag som vet var dom finns, moha! 


Dagens dåliga:

- Körlektionen. Vad hände? Det som gick så bra, så feta paniken när han helt plötsligt får för sig att jag är mogen för den stora läskiga vägen. Big no no. Jag är så inte redo för sånt vilket han också fick lära idag. Haha, stackars kille. Han gick antagligen hem o fixade en extra skarp livförsäkring. han lär ju behöva det om vi ska fortsätta med de här dumma ideerna om att köra på stora vägar. Skitsnack om du frågar mig.

- Ego-bilder. Behöver jag ens säga hur otroligt oattraktivt det är? Vi vill inte se när ni gör nån äcklig pose med plutande läppar och gulliga hund ögon! Den 'spårade' med ögon som tittar i kors och tungor som hänger utanför är inte heller okey (undantag: överförfriskade stunder såvida du inte är full på en 3,5a) och börja inte ens andas om den lite mer nonchalanta varianten med solbrillorna på. It makes me sick.
Det finns inget som får en att ändra åsikt om nån så snabbt. OBS detta är typ okey beteende om du inte har överstigit den ringa åldern utav 14 vårar. För övriga, AVSKAFFA och det snabbt! Punkt.

- Pappa fyller 50... planera, stress och ångest är bara en del av allt det roliga vi sysselsätter oss med så fort han inte är hemma.

- Ska man ens orka ta upp allt om projektarbetet och UF företaget? Svar nej.

Tack för idag, slut för idag!


www.magnusuggla.nu

BLOGG

  onsdag, augusti 29, 2007

Brokeback Mountain

Glömde berätta om mötet igår.
Det gick precis som förväntat. Först försökte Skivbolags-Leffe rövknulla mig. Sedan var det advokatens tur att sätta på mig.
Och just när dom tyckte att dom hade mig precis där dom ville ha mig, mitt i en dubbelmacka, grabbade jag tag i bollarna på dom båda så att dom gick upp i falsett.
Det var tur att Mats, min revisor, var på plats och kunde sära på oss.
Det hela slutade med att vi låg där, svettiga, i en enda hög och bara pustade.
En halvtimme senare gick vi därifrån med ömmande skrev.
Men lyckliga, ack så lyckliga.

upplagd av Magnus Uggla -