OMG

Det var en gång två små prinsessor som bodde i landet långt bortanför molnen och regnbågen, där där solen alltid sken och myggorna inte ville ge myggbett (Sverige).
Den ena flickan var söt som socker, klyftig som få och hade långt blont prinsess hår ner till fötterna, hennes namn var Lady Threes. Men alla kallade henne för threes (Therese).
Den andra flickan var minst lika söt, men kanske inte riktigt lika klyftig men hon var stark som en björn och hade ÄNNU längre hår. Hennes namn var Lady Sis. Men dem flesta kallade henne för tjaa... Lite olika saker (jag).
En dag när Lady Threes och Lady Sis satt inne i sitt slott (Täby Centrum) och borstade håret och åt chocklad praliner (sushi) så rätt som det var kom de på att Lady Sis inte hade några hål i öronen. Med andra ord hon hade ingenstans att sätta alla (?) de diamantörhängen som hon fick utav sina beundrande prinsar (Mamie? Papie?) som kom till slottet för att fria (Erhm..) till henne varje dag.
Så de gjorde slag i saken och 10 minuter senare hade Lady S små små blänkade stjärnor fast satta i sina små söta öron (sant).
Och så levde dom lyckliga i alla sina dar!


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha sötnos

2007-03-09 @ 18:28:13
Postat av: Anonym

YEA

2007-03-09 @ 21:12:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback