That's all for today folks!

Gluggen är ju som tidigare nämt en hejare på att göra livet surt för mig (inget nytt där) MEN det ser ut som om hon har fått ganska så kraftig konkurrans från våran lilla kära svenskalärare.
Vi kan kalla henne Britta Fitta och hon är utan tvekan veckans bubblare för posten som 'största hatobjektet' som gluggen i skrivande stund är innehavare utav.
Varav detta nu då? Joo ser ni, Britta Fitta är en ny utexaminerad lärare i det underbart intressanta och mycket givande ämnet svenska c på skolan min.
Detta säger en del men döljer om inte minst lika mycket då Britta Fitta inte för 5 öre verkar ha lärt sig hur man betygsätter elever på sin utbildning.
Inte heller att det kan vara en idé att säga till sina elever kart och tydligt vad det är som ska finnas med i en uppsats som enligt henne ska fylla kraven för G, VG och MVG.
Detta resulterade i att en person i en klass på cirkus 25 elever fick betyget MVG, 3 fick VG och resten G. Juste höll på o glömma de två som fick IG.
Och med betygssnacket som följde efter det att eleverna fått sina uppsatser fick Britta Fitta bittert ångra att hon inte lyssnat mer på Fröken Lärarhögskola.
Nog om det här, under här finns nått som verkligen är material för svenska c kursen. Lägg märke till källan

"Fem kvinnliga anställda 35-50 år står och pratar i receptionen. En manlig kollega ~40 kommer ner från övervåningen och börjar gå runt kvinnorna, efter några varv lägger de märke till honom.
Kvinna 1: Lasse, vad gör du?
Lasse: Jag går Antikrundan."

Källa:
www.tjuvlyssnat.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback