Mongo

FREDAAAAAG! Ayees äntligen, full fart mot helgen! Veckan har gått fort men ändå varit extremt krävande. Italienska prov igår ocg stor DATAFF (datorisering av affärssystem, yes det är lika upphetsande som det låter) inlämning idag.
Tuff shit... Men som sagt skönt med fredag, fuck Äntligen Måndag.
Hänkade Claire till solariet efter skolhelvetet idag, igen, andra gången den här veckan. Inte bra, verkligen inte bra. Och sen vidare till centrumet, fyndade på H&M, pjamas byxor för 15 pix. Helt galet!
Ja ja... Så jävla ytligt.
Stör mig nått enormt på att folk är så beroende av att sätta en stämpel på andra. Äckligt frustrerande! Seriöst det går ju inte att ha ett vanligt samtal med nån utan att utsättas för det.
Har du inte redan minst 5 stämplar se till att skaffa dig några, pronto!
Här har du lite att välja på:
Bög, emo, på g, flickvän, nörd, pojkvän, gift, tönt, rövslickare, otrogna, dysse, 89:a, schtekare, hora, neger, slampa, idiot etc etc listan kan göras lång. Men det är bara att välja o vraka, enda gruppen som är överfull just nu är nog idiot-kategorin, försök undvika den in i det längsta.
Placera gärna in folk du känner i olika fack såklart också dom du inte känner för det finns det ju ingen annan på denna jord som inte redan gör.
 Det är så bra med dessa 'fack' då kan man ju på direkten "rensa" bort dom du inte har nått intresse av utan att ens ge dem en chans! Är det inte underbart? Tack på för hand!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag håller med !!!
/ "Nära vän"

2007-02-11 @ 15:20:28
Postat av: Anonym

HAHAH nära vän? Vill du att sofie ska pissa på dig eller?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback